CARSNEWS
AUTONEWS

Διέρρευσε κιόλας η νέα Porsche Turbo S.

Προφανώς οι κατασκευαστές πρέπει να μάθουν πώς να κρύβουν καλύτερα τα αυτοκίνητα που δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα καθώς οι δαιμόνιοι “κατάσκοποι” εμφανίζονται όπου υπάρχει ένα ακαμουφλάριστο και… απροστάτευτο νέο μοντέλο. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αφορά στη νέα Porsche 911 Turbo S που εμφανίζεται μπροστά μας σε αυτές τις φωτογραφίες (έστω και χαμηλής ανάλυσης) πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης, σε μερικές ημέρες.

Στις φωτογραφίες είναι εμφανές το νέο, διακριτικό  αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει διαφορετικούς προφυλακτήρες και μία σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος ενώ διακρίνονται τόσο τα φαρδύτερα φτερά όσο και οι εισαγωγές που έχουν πάρει την θέση τους πίσω από τις πόρτες. Αυτό που δεν διακρίνεται όμως, είναι ο κινητήρας. Αν οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας είναι αξιόπιστες, αυτός θα είναι ένας κλασικός, επίπεδος εξακύλινδρος ο οποίος χάρη σε δύο turbo θα παράγει περί τα 630 άλογα στην κορυφαία, Turbo S έκδοση και 50 λιγότερα στην “απλή” Turbo. Κυκλοφορούν βέβαια και φήμες που ανεβάζουν περαιτέρω την ιπποδύναμη οπότε ας θεωρήσουμε σε αυτό το σημείο πως τα 630 και τα 580 άλογα για την Turbo S και την Turbo αντίστοιχα, είναι το χαμηλότερο όριο. Σε κάθε περίπτωση, αυτά θα προσπαθούν να περάσουν στον δρόμο μέσω ενός 8-τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και ενός συστήματος τετρακίνησης, οπότε το 0-100 km/h θα ολοκληρώνεται σίγουρα σε λιγότερο από 3,0 δευτερόλεπτα.

Περισσότερα όμως θα γνωρίζουμε σε μερικές ημέρες καθώς η έκθεση της Γενεύης ανοίγει τις πύλες της στις αρχές του Μαρτίου και μέχρι τότε θα υπάρχει σίγουρα κάποια “διαδικτυακή” παρουσίαση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στις 23-24 Σεπτεμβρίου η 1η Ανάβαση Δελφών

cars

Η Ferrari θα αγωνιστεί για να σώσει τον V12 από τον αφανισμό.

cars

Ένας νεκρός και 43 εγκλωβισμένοι από πτώση τελεφερίκ στην Τουρκία

Bury

Nέο Citroen C5 X – Διαθέσιμη και στη χώρα μας η ναυαρχίδα της Citroen

cars

Το Lucid Air είναι το ισχυρότερο ηλεκτρικό sedan στον κόσμο!

cars

Μείωση έως και 42% στα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος σε σχέση με τις αρχές του 2024

cars

50 χρόνια Fiat 127. Αρχιτεκτονική και αίσθημα

cars

Η πρώτη κεντρομήχανη Chevy Corvette πωλήθηκε έναντι $3 εκατομμυρίων!

cars

Opel Crossland. Με νέο design και χωρίς το “X” πλέον!

cars