CARSNEWS
MOTONEWS

Ηλεκτρικά εντουράκια από τη CFMOTO για παιδιά

Ηλεκτρικά εντουράκια από τη CFMOTO για παιδιά
  • Διαβάστηκε από 1.076 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/09/2023

Δύο μοντέλα, απευθυνόμενα σε διαφορετικές ηλικίες έκαναν την εμφάνισή τους στην Αυστραλία, ενώ πιθανό είναι να τα δούμε και στην Ευρώπη. Είναι τα ηλεκτρικά κροσάκια μια καλή εισαγωγή στην μοτοσυκλέτα για τα παιδιά;

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

Τα CFMOTO CX-2E και CX-5E έχουν σχεδιαστεί για να εισάγουν την επόμενη γενιά αναβατών στο χώμα και έχουν χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε πολύ μεγαλύτερες ηλεκτρικές off-road μοτοσυκλέτες. 

Και οι δύο έχουν ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, υδραυλικά δισκόφρενα και αποσπώμενες μπαταρίες. Και τα δύο τροφοδοτούνται από μια μπαταρία Λιθίου 48V 24Ah, η οποία στο CX-2E αποδίδει 1,2 kW, ενώ στο CX-5E αποδίδει 1,5 kW. Η αυτονομία τους, παρά το μικρό μέγεθος της μπαταρίας είναι εντυπωσιακή, με την CFMOTO να υποστρηρίζει ότι φτάνει τα 60 χιλιόμετρα. 

Το CX-2E είναι το “εισαγωγικό” μοντέλο και απευθύνεται σε παιδιά μεταξύ 4 και 7 ετών (με 10″ τροχούς), ενώ το CX-5E είναι για την επόμενη κατηγορία, παιδιά 8 έως 12 ετών και φέρει έναν τροχό 14″ μπροστά και έναν 12″ πίσω. 

Επί του παρόντος αυτά τα μοντέλα είναι διαθέσιμα στην Αυστραλία (μια λογική επιλογή με βάση την παράδοση των Αυστραλών στο χώμα και στα dirt trakcs) αλλά είναι πολύ πιθανό αυτοί οι μικροί ηλεκτρικοί…δαίμονες της Τασμανίας να βρουν το δρόμο τους και για την Ευρώπη. Θα αναμένουμε τις εξελίξεις με ανυπομονησία. 

Related Articles

Τριτ Γουίλιαμς: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός – Αυτοκίνητο παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του

cars

Δυστύχημα στην Πάτρα: 20 και 21 ετών τα θύματα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα

cars

SWM SIX6 500 – Σε νέα μειωμένη τιμή

cars

Το πιο τρελό καλοκαιρινό μηχανάκι είναι εδώ!

cars

Γιατί μας αρέσουν οι ρετρό μοτοσυκλέτες;

cars

Test – Honda CL500 (2023)

cars

Honda: Πατέντα για να μην πέφτει η μοτοσυκλέτα στο παρκάρισμα

cars

Η μηχανή που κάνει τη λέξη «ιδιαίτερο» προσωπική υπόθεση

cars

Το απόλυτο πουκάμισο του μηχανόβιου

cars