CARSNEWS
NEW MODELS

Ηλεκτροκίνητη Vespa για φίλημα


ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΑ VESPA ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SCOOTER ΤΗΣ MIGHTY SEED ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  • 7/6/2020

Το όραμα της για ένα ηλεκτροκίνητο scooter το οποίο θα φέρει το εμβληματικό λογότυπο της Vespa μοιράζεται μαζί μας η Mighty Seed.

Το ηλεκτροκίνητο scooter που δημιούργησε ισορροπεί με απόλυτη επιτυχία ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν της ιταλικής φίρμας και στο πολλά υποσχόμενο για την κατηγορία των ηλεκτρικών δίκυκλων μέλλον.

Ο ρετρό σχεδιασμός της Vespa 98 παραπέμπει ευθέως σε εκείνα τα scooter που κατασκευάστηκαν από τους Ιταλούς τις δεκαετίες του 1960 και 1970, κρύβοντας επιμελώς εκείνα τα στοιχεία που μαρτυρούν τον επαναστατικό χαρακτήρα της.

Ο προβολέας τεχνολογίας LED και οι ενσωματωμένες στο τιμόνι ψηφιακές ενδείξεις του πίνακα οργάνων είναι μερικά από αυτά. Όχι όμως όλα, καθώς πίσω από τις καλλίγραμμες μεταλλικές -ελπίζουμε- επιφάνειες της κρύβονται οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 30 Αh και ο ηλεκτροκινητήρας ο οποίος φροντίζει για την κίνηση της ηλεκτροκίνητης Vespa.

Εκτός των άλλων η Vespa 98 κρύβει και έναν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στον πίσω τμήμα της καθιστώντας ακόμα πιο πρακτική στην καθημερινή χρήση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πυροβολώντας ένα σχεδόν αλεξίσφαιρο Tesla (Video)

cars

To νέο VW Golf αγρίεψε και ομόρφυνε!

cars

Η Rivian αναβάλει τις παραδόσεις των ηλεκτρικών της

cars

Τα κινητά της apple ξεκινούν να ανοίγουν αυτοκίνητα!

cars

Αυτό το Audi RS6 τα δίνει όλα στην Autobahn (video)

cars

Το Giugiaro Vision 2030 στη Γενεύη (video)

cars

Ποιο είναι το μυστηριώδες Toyota Harrier;

cars

Μία Rolls Royce Phantom V στην πρίζα!

cars

Το πάντα για το νέο VW Tiguan. Στην Ελλάδα στα τέλη του 2020

cars