CARSNEWS
NEW MODELS

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής για τον σπασμένο αγωγό στη Λ. Κηφισού

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου το σπάσιμο αγωγού στη γέφυρα Βρυούλων της Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Η μεγάλη διαρροή υδάτων δημιούργησε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στο ρεύμα ανόδου, με εκατοντάδες οδηγούς να ταλαιπωρούνται μέχρι να φτάσουν στο προορισμό τους.

Μετά το συμβάν η Περιφέρεια Αττικής έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις κινήσεις στις οποίες προχώρησε μετά το συμβάν, αλλά και για τον λόγο που προκάλεσε το σπάσιμο του αγωγού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Περιφέρεια Αττικής και τα στελέχη της αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς”.

“Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής. Να σημειωθεί ότι ο αγωγός χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό το οποίο δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους”.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πάνω από 60% η πτώση στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Μάρτιο (Πίνακες)

cars

Τι θησαυρούς ανακαλύπτει μια… ξανθιά σε μάντρα αυτοκινήτων στο Dubai (Video)

cars

H Alfa Romeo Giulia με 322 χλμ./ώρα δείχνει την πλάτη της στους Γερμανούς (Video)

cars

Τι έμαθα από την Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης (που δεν πήγα γιατί δεν έγινε)…

cars

Ρεκόρ δεκαετίας για την Peugeot στην Ελλάδα

cars

Η Mercedes-Benz θα μειώσει την γκάμα της στις ΗΠΑ

cars

Ford Puma 1.0 EcoBoost MHPEV: Σπορ, υβριδικό και με κινητήρα Ecoboost (Video)

cars

Με συμπιεσμένο αέρα θα επιταχύνει το νέο Tesla Roadster

cars

Η Hyundai καταρρίπτει τους μύθους της ηλεκτροκίνησης

cars