CARSNEWS
AUTONEWS

Η Alfa Romeo μας προετοιμάζει για το νέο sports car της!

Το 2022 μπορεί να μην ήταν μία χρονιά που θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηρίσει κανείς “αξέχαστη” από πλευράς πωλήσεων για την Alfa Romeo αλλά ενδεχομένως η παρουσίαση της Tonale στις αρχές του έτους να αποτελέσει το στοιχείο που θα αλλάξει τις τύχες της ιταλικής εταιρίας. Η Tonale όμως, όσο εντυπωσιακή, μοντέρνα και σύγχρονη είναι, δεν μπορεί να σταθεί ως “κράχτης” για την Alfa Romeo. Γι’ αυτό χρειάζεται κάτι περισσότερο… εξωτικό, πολύ γρήγορο και πολύ ακριβό. Χρειάζεται ένα μοντέλο σαν τις GTV και 8C που αποτελούσαν μέρος του προγραμματισμού της Alfa Romeo μέχρι που καταργήθηκαν πριν καλά-καλά τις δούμε. Η εταιρία έχει προβλέψει σχετικά όμως και κατά πάσα πιθανότητα, εντός του 2023 θα δούμε ένα ολοκαίνουριο sports car με τα σήματα της. Το πρώτο στοιχείο γι’ αυτό το μοντέλο έρχεται μέσα από ένα πολύ σύντομο video που ανέβηκε στον λογαριασμό της Alfa Romeo στο Instagram και πιο συγκεκριμένα, προς το τέλος του video.

Σε εκείνο το σημείο μπορούμε να διακρίνουμε ένα πίσω φανάρι που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην γκάμα της μάρκας και ενσωματώνεται στην φράση “We Are” (εμείς είμαστε) που αποτελεί απάντηση στην ερώτηση που τίθεται νωρίτερα: Είσαστε Έτοιμοι; Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε από τώρα τις εικασίες, μπορούμε να σημειώσουμε ότι το φανάρι έχει το σχήμα του “6” που ρίχνει λάδι στην φωτιά των φημών που κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό για την αναβίωση του ονόματος “6C” αλλά προς το παρόν η Alfa Romeo δεν αποκαλύπτει απολύτως τίποτα περισσότερο από ότι περιλαμβάνεται στο video αναφορικά με το επερχόμενο μοντέλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η 6C, αν όντως ονομαστεί έτσι, θα μοιράζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το ένδοξο παρελθόν της μάρκας και θα εξοπλίζεται με ένα πανίσχυρο κινητήριο σύνολο, πιθανότατα όχι ηλεκτρικό, το οποίο θα εξασφαλίζει την απαραίτητη ταχύτητα. Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις ώστε να σε ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για οτιδήποτε νεότερο καθώς οι ψίθυροι που ακούγονται στο διαδίκτυο αναφέρουν πως μάλλον έχει οριστεί κάποια ημέρα του Μαρτίου για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου μοντέλου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Άγνωστη έννοια η «οδική ασφάλεια» στην Ελλάδα: Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ανά περιφέρεια

cars

Κτηνωδία στην Πρέβεζα: 45χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ τον σκύλο της γειτόνισσάς του

cars

Το παρασκήνιο της υποψηφιότητας Μπελέρη, το «όχι» γνωστού δημοσιογράφου, η σκέψη για τον Λιάγκα και ο Βασίλης Κασσελάκης

cars

Bentley Continental GT by Mulliner. Πόσες ραφές είναι αρκετές;

cars

Renault: Νέος επικεφαλής ο Luca de Meo.

cars

Honda και Fiat Chrysler Automobiles στην “πισίνα” εκπομπών CO2 της Tesla.

cars

Ford Transit. Mε νέο αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων

cars

Nissan. Παρουσίασε το Note e-Power AWD στην Ιαπωνία

cars

Stellantis: Ηλεκτρικά Opel Manta και Lancia Delta ως αιχμή του δόρατος.

cars