CARSNEWS
AUTONEWS

Bentley Continental GT by Mulliner. Πόσες ραφές είναι αρκετές;

Όχι, αυτή δεν είναι η Bacalar που μας υποσχέθηκε η Bentley για την επερχόμενη έκθεση της Γενεύης. Αυτή, είναι η “απόλυτη” Continental GT Convertible όπως την οραματίστηκε η Mulliner και αυτό που οραματίστηκε το αυτόνομο τμήμα της Bentley είναι μία Continental GT Convertible “πνιγμένη”στην πολυτέλεια.

Το αμάξωμα καθεαυτό μπορεί να μην κάνει σαφείς τις προθέσεις της Mulliner. Ναι, υπάρχει η Double Diamond γρίλια  και νέες ζάντες ελαφρού κράματος 22 ιντσών αλλά αυτά, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν το αποκορύφωμα της τεχνογνωσίας και της… καλλιτεχνικότητας της Mulliner.  Για να καταλάβεις γιατί αυτή είναι η απόλυτη Continental GT Convertible, πρέπει να κοιτάξεις το εσωτερικό. Εκεί, το γνώριμο καπιτονέ μοτίβο της αγγλικής μάρκας επικρατεί στα καθίσματα, τις πόρτες και για πρώτη φορά, στο κάλυμμα της οροφής. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, κάθε ρόμβος αποτελείται από 712 ραφές ακριβώς και ολόκληρο το εσωτερικό, απαιτεί περί τις 400.000 ραφές και σχεδόν 18 μήνες εργασίας! Επιπλέον, η Mulliner προσφέρει 8 διαφορετικές τριχρωμίες ενώ η κεντρική κονσόλα κοσμείται από ένα αποκλειστικό, ασημένιο και πανέμορφο ρολόι της Breitling. Για την ψυχαγωγία των επιβατών δε, φροντίζει ένα high-end ηχοσύστημα της Naim με 18 ηχεία!Τέλος, οι ιδιοκτήτες θα αποκτήσουν και ένα δερμάτινο κλειδί σε ένα υπέροχο, χειροποίητο, ξύλινο κουτάκι ασορτί με την τριχρωμία που θα επιλέξουν για την καμπίνα.

Να σημειώσουμε ότι η Bentley Continental GT Convertible by Mulliner θα είναι διαθέσιμη τόσο με τον V8 όσο και με τον W12 κινητήρα και η τιμή της, φαντάζομαι πως εξαρτάται σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό από τις ορέξεις και τον τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Honda NT 1100 – Για ταξίδια

cars

Η Google τιμά τη Διεθνή Ημέρα της Γης με ένα Doodle

Bury

SYM Joymax 300. Τα έχει όλα

cars

Έτοιμη για τον Δεκέμβριο η Lamborghini Huracan Sterrato!

cars

Το Ιράν ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones στο Ισραήλ – Θα απαντήσουμε άμεσα, λέει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Bury

Η Toyota συνεχίζει την εξέλιξη solid state μπαταριών με το βλέμμα στο 2025.

cars

Nissan GT-R NISMO. Διαθέσιμο και σε LEGO!

cars

Σαρλ Μισέλ: Καταδικάσαμε ομόφωνα με τους ηγέτες της G7 την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Bury

Η Lotus ετοιμάζει comeback με νέο μοντέλο και υβριδικό V6.

cars