CARSNEWS
AUTONEWS

Η Ferrari διεκδικεί και πάλι το στέμμα με την SF1000.

To 2020 είναι μία σημαντική χρονιά για την Scuderia Ferrari καθώς περιλαμβάνει τον 1000-στο αγώνα στον οποίο θα λάβει μέρος στην Formula 1. Η σημασία της επίτευξης αυτού του ορόσημου αντικατοπτρίζεται και στο όνομα του μονοθεσίου με το οποίο θα το γιορτάσει και πιο σημαντικά, με το οποίο θα διεκδικήσει για άλλη μία χρονιά το πρωτάθλημα! Αυτή λοιπόν, είναι η SF1000 και παρουσιάστηκε επίσημα σε μία “σεμνή” τελετή.

Το μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας μπορεί να μοιάζει παρόμοιο με αυτό της περσινής χρονιάς (την SF90) και αυτό ενδεχομένως να ισχύει λόγω των κανονισμών που δεν άλλαξαν για φέτος αλλά μία λέξη που ακούγεται διαρκώς από τους ανθρώπους της Ferrari είναι “ακραία”. Σίγουρα υπάρχουν πολλές αλλαγές κάτω από την επιφάνεια, με τους μηχανικούς να στοχεύουν μεταξύ άλλων και στην βελτίωση της αξιοπιστίας, αλλά εν γένει, η SF1000 περιγράφεται ως μία εξέλιξη της SF90 με πολλά στοιχεία της να είναι “πολύ ακραία”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto.

Αυτό που δεν άλλαξε, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει, είναι το οδηγικό δίδυμο της Scuderia. Οι Sebastial Vettel και Charles Leclerc θα βρεθούν για άλλη μία χρονιά πίσω από τα χειριστήρια του κόκκινου μονοθεσίου, teammates αλλά και ανταγωνιστές καθώς μόνο ένας οδηγός μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εντός του 2021 η πρώτη ηλεκτρική Mercedes-AMG

cars

Χωρίς ενιαίο μέτωπο η φωτιά στο Λασίθι – Τρεις τραυματίες, ο ένας διασωληνωμένος

Bury

Οι νέες BMW X5 M Competition και X6 M Competition έρχονται με νέο υβριδικό V8 κινητήρα 625 ίππων

cars

Νέο Volkswagen Caddy. Αναβαθμισμένο παντού

cars

Η Chevrolet ετοιμάζει το νέο Bolt.

cars

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των καυσίμων;

cars

Aston Martin DBX by Q. Ανθρακονήματα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί!

cars

Renault και Daimler εξετάζουν συνεργασία στα επαγγελματικά.

cars

Επηρεάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός από την ολική έκλειψη; – Ποιες είναι οι επιπτώσεις

cars