CARSNEWS
F1 & RACES

Η Haas άνοιξε το χορό των παρουσιάσεων της F1 (vid)

H αμερικανική ομάδα της Formula 1 έγινε η πρώτη που αποκάλυψε το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο χορός των παρουσιάσεων για το 2024 ξεκίνησε με τη Haas F1 να γίνεται η πρώτη που μας δείχνει το νέο της «όπλο» για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Η αμερικανική ομάδα δημοσίευσε φωτογραφίες της VF-24 στους λογαριασμούς της στα social media δείχνοντας σε όλους τους φίλους της Formula 1 το δημιούργημά της.

Οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες σε πρόγραμμα υπολογιστή, οπότε αναμένουμε την τελική μορφή της VF-24 να αλλάξει. Η Haas έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα πραγματοποιήσει τα πρώτα του χιλιόμετρα στην πίστα του Σίλβερστον στις 11 Φεβρουαρίου για το καθιερωμένο shakedown.

Haas VF-24

Το φετινό μονοθέσιο της Haas διαθέτει περισσότερο μαύρο χρώμα σε σχέση με το μονοθέσιο του 2023. Το λευκό έχει συρρικνωθεί αρκετά και βρίσκεται μόνο μπροστά από το cockpit του οδηγού και τη μύτη του ρύγχους. Το παραδοσιακό ανοικτό κόκκινο της ομάδας είναι στην εμπρός και στην πίσω αεροτομή.

Haas VF-24

Οδηγοί της Haas για το 2024 είναι οι Νίκο Χούλκενμπεργκ και Κέβιν Μάγκνουσεν. Οι δυο τους θα συνεργαστούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα να σκαρφαλώσει στην κατάταξη.

Haas VF-24

Η Haas τερμάτισε στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2023 σημειώνοντας μόλις 12 βαθμούς. Συνολικά σημείωσε πτώση από το 2022, καθώς είχε τερματίσει 8η με 37 βαθμούς.

It’s here! Introducing the VF-24 🫶#HaasF1 pic.twitter.com/bnm8vjsmvC

— MoneyGram Haas F1 Team (@HaasF1Team) February 2, 2024

Φωτογραφίες: Haas F1

Related Articles

Δοκιμές Μπαχρέιν – Ποιοι οδηγοί θα κάνουν ποδαρικό στη νέα σεζόν της F1

cars

F1 – Η τρελή ιδέα που υπερασπίζονται και πρωταθλητές

cars

F1: Δείξε μου το χρήμα!

cars

Ο Βολφ απαγόρευσε το τζόγο σε όλα τα μέλη της Mercedes

cars

H Ferrari ανακοίνωσε… ημερομηνίες αποκαλυπτηρίων!

cars

Mercedes: Strong F1 start even more important in 2024 before new rules focus

cars

Δεν θέλει άλλα σιρκουί πόλης ο Vettel

cars

Formula 1: Τo 5ο Grand Prix στην Κίνα έρχεται την Κυριακή 21 Απριλίου στις 10:00 αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και ετεροχρονισμένα στις 16:30 στον ΑΝΤ1

cars

Πότε θα φέρει αναβαθμίσεις η Ferrari στην SF-24

cars