CARSNEWS
F1 & RACES

Η Red Bull «ντύθηκε» στο χρώματα του Τέξας (vid)

Η Red Bull αποκάλυψε τον ειδικό χρωματισμό που θα έχουν τα μονοθέσια της στο γκραν πρι του Τέξας.

Η Red Bull αποκάλυψε τον ειδικό χρωματισμό που θα έχουν τα μονοθέσια των Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρες, ενόψει του 18ου αγωνιστικού τριημέρου της Formula 1 στο Τέξας. 

Η αυστριακή ομάδα ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη Νέα Υόρκη με το όνομα «Make Your Mark», ο οποίος θα έδινε στους θαυμαστές την ευκαιρία να σχεδιάσουν μια νέα εμφάνιση για την RB19 για τους τρεις αγώνες στην Αμερική.  

Ο ειδικός χρωματισμός σχεδιάστηκε από τον Φράνκο Καβαλόνε, έναν 39χρονο γραφίστα από την Αργεντινή, που κέρδισε άλλες 2.000 συμμετοχές σε ψηφοφορία των οπαδών. Στο σχέδιό του, έχει εμπνευστεί από τη σημαία του Τέξας, με αστέρια και έντονες ρίγες σε λευκό, κόκκινο και μπλε χρώμα.

Ο Καβαλόνε, που θα δει το γκραν πρι του Τέξας από κοντά, ως προσκεκλημένος της Red Bull, δήλωσε: «Τη στιγμή που μου είπαν ότι κέρδισα ήταν ένα rollercoaster συναισθημάτων, ήμουν τόσο χαρούμενος. Θυμάμαι όταν έμαθα για πρώτη φορά για το Make Your Mark, παρακολουθούσα τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο γκραν πρι του Μαϊάμι. 

Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε αγώνα και έμαθα ότι ο χρωματισμός της Red Bull σχεδιάστηκε από έναν οπαδό από την Αργεντινή, όπως εγώ. Όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο μου, έψαξα για τον διαγωνισμό, εγγράφηκα στο The Paddock και άρχισα να σχεδιάζω το χρωματισμό μου για το Austin επιτόπου. 

Ο Ρικιάρντο επιστρέφει στη δράση

Ο Ρικιάρντο επιστρέφει στη δράση

Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του 18ου αγωνιστικού τριήμερου της Formula 1 στο Τέξας, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο αναμένεται να κάνει την επιστροφή του στο cockpit της AlphaTauri.

Σκέφτηκα το Austin και το Circuit of the Americas και εμπνεύστηκα από τις ρίγες και τα αστέρια και τις κόκκινες, λευκές και μπλε γραμμές γύρω από τις στροφές της πίστας. Είναι σαν όνειρο που μου συμβαίνει αυτό, το να δω το σχέδιό μου στο μονοθέσιο θα είναι η καλύτερη μέρα, ανυπομονώ να το δω στην πίστα».

Related Articles

Μένει στη Renault o Hulkenberg;

cars

New Mercury Racing V8 engine for the 2024 Formula 1 Motocross season

Bury

Πόλεμος της F1 για τη Ρωσία…

cars

Σε συζητήσεις με τη Renault o Bottas!

cars

Η μέρα της μαρμότας (+video)

cars

Instagram F1 Live: Η συζήτηση για όσα έγιναν στο Σακχίρ

cars

GP Μπαχρέιν: Υπήρξε κι αγωνιστική δράση, νικητής ξανά ο Hamilton

cars

Αρνητικός στον Covid-19 o Perez, επιστρέφει στη δράση

cars

H McLaren συνεχίζει με κινητήρες της Mercedes για πολλά χρόνια ακόμα

cars