CARSNEWS
F1 & RACES

Κάποιος θέλει τον Horner εκτός Red Bull και δεν μπορεί να κρατηθεί

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της απόρριψης των καταγγελιών εναντίον του ο Christian Horner είναι ξανά σε μπελάδες λόγω ανώνυμης διαρροής ιδιωτικών του συνομιλιών.

Top Gear TEAM

Christian Horner Helmut Marko

Δεν πρόλαβε να χαρεί και πολύ την απόρριψη των καταγγελιών εναντίον του ο Christian Horner, καθώς μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της Red Bull πως οι κατηγορίες που αποδόθηκαν στον Βρετανό δεν ευσταθούν, προέκυψαν νέα στοιχεία. 

Christian Horner Helmut Marko

Νέα στοιχεία που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί αυτό που είναι πολύ πιθανό να συνέβη είναι μια νέα επίθεση με στόχο να σπιλωθεί το όνομά του και να αναγκαστεί να παραιτηθεί από την θέση του ή έστω να αναγκαστεί το συμβούλιο που διοικεί την Red Bull να τον αποπέμψει. 

Ένα email από ανώνυμο αποστολέα εστάλη σε πολλούς εκπροσώπους ομάδων, του Τύπου, στελέχη της FIA και της Liberty Media και περιείχε υλικό από συνομιλίες του Christian Horner με την καταγγέλουσα. 

Max Verstappen Champion Qatar Sprint Christian Horner

Ο Horner εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, “Δεν θα σχολιάσω ανώνυμες εικασίες. Αλλά να επαναλάβω ότι πάντα αρνιόμουν τους ισχυρισμούς, σεβάστηκα την ακεραιότητα της ανεξάρτητης έρευνας και συνεργάστηκα πλήρως μαζί της σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Ήταν μια ενδελεχής και δίκαιη έρευνα, η οποία διεξήχθη από ανεξάρτητο εξειδικευμένο δικηγόρο και κατέληξε στην απόρριψη της καταγγελίας που έγινε. Παραμένω πλήρως επικεντρωμένος στην έναρξη της σεζόν”.

Το παρασκήνιο σε όλα αυτά, τουλάχιστον σε επίπεδο φημολογίας, είναι πως η Red Bull διοικείται σε ποσοστό 49% από την πλευρά των απογόνων πλέον του Dietrich Mateschitz και σε ποσοστό 51% από τον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο Chalerm Yoovidhya. 

Η αυστριακή πλευρά που δέχεται έντονες επιρροές από τον Helmut Marko λόγω της σχέσης που διατηρούσε με τον εκλιπόντα Mateschitz, φέρεται να ήθελε να κάνει αποδεκτές τις καταγγελίες και να λάβει μέτρα στην περίπτωση του Horner. Παρόλα αυτά μειοψήφησε στην ψηφοφορία της προηγούμενη Τρίτης στο Διοικητικό Συμβούλιο της πλευράς του Ταϊλανδού μεγαλομετόχου, την στήριξη του οποίου απολαμβάνει ο Horner. 

Christian Horner Geri Halliwel

Άλλες φήμες δε, αναφέρουν πως το νέο αυτό πακέτο αποδεικτικών στοιχείων που εστάλη από ανώνυμη πηγή φαίνεται να είναι μια παγίδα για τον Hornern που έχει κατασκευαστεί με τη βοήθεια της ΑΙ τεχνολογίας, όσον αφορά τα κείμενα των μηνυμάτων και τις εικόνες που τα συνοδεύουν.  

Related Articles

Φόρμουλα 1: Ο αγώνας στη Suzuka υπό το πρίσμα της Pirelli

Bury

Πατέρας Φερστάπεν για Χόρνερ: «Εάν μείνει η ομάδα θα διαλυθεί»

cars

F1 GP Άιφελ: Ο Bottas επικράτησε στη μεγάλη μάχη της pole

cars

Η Nike μπλοκάρει τον παγκόσμιο πρωταθλητή

cars

F1 GP ΗΠΑ: Η pole στον Sainz!

cars

Σάινθ και Ferrari έμειναν στην κορυφή, παραμένουν οι μπελάδες για τη Red Bull στο GP Σιγκαπούρης

cars

Αφιέρωμα: Η αναγέννηση της McLaren

cars

Formula 1: Ο Δεύτερος τίτλος του Χάμιλτον πρώτος του με τη Μερσεντές

cars

F1 – Λας Βέγκας: Ακυρώθηκε το FP1 λόγω… φρεατίων

cars