CARSNEWS
AUTONEWS

Κασσελάκης: Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; – Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα

Την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπο του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα … Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Μητσοτάκης: Έφτιαξαν νόμο το 2016 για τον Μητσοτάκη αλλά τελικά στρίμωξαν τον Κασσελάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να διασύρουν την Ελλάδα διεθνώς. «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ευρωβουλευτές του ζήτησαν να διακοπεί η χρηματοδότηση προς την Ελλάδα. Και υποστηρίζουν ότι για κάθε ναυάγιο που χάνονται ανθρώπινες ζωές δεν ευθύνονται οι διακινητές αλλά το ελληνικό λιμενικό που φυλά τα θαλάσσια σύνορα, ότι την Ελλάδα κυβερνά μια χούντα με την δικαιοσύνη να ελέγχεται και τον Τύπο να φιμώνεται. Μιλούν για έλεγχο της ενημέρωσης αυτοί που με τα fake news των δικών τους πιστολέρο της διαβολής που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι».

Και συνέχισε: «Ο νέος αρχηγός έχει σηκώσει δικό του μπαϊράκι αλλά έχει να σηκώσει το δικό του σταυρό. Έφτιαξαν νόμο το 2016 για τον Μητσοτάκη αλλά τελικά στρίμωξαν τον Κασσελάκη. Μια τέτοια παράταξη ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το κράτος δικαίου δεν μπορεί να κάνει σημαίες του».

Related Articles

Η Hyundai αποκάλυψε το πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο «Ioniq 5 N NXP1»

cars

Νέα Rolls-Royce Ghost. Το μεγαλείο της απλότητας!

cars

Νέο Ford Kuga. Με τη χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας του

cars

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας coupe έκδοσης της Porsche Panamera.

cars

Το Ford Capri μπορεί να επιστρέψει!

cars

Κρίση στη Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας για ψυχραιμία μετά το ισραηλινό χτύπημα με drone στην Τεχεράνη

Bury

Νέο Mini Countryman. Ανανεωμένο

cars

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διασκέδασε στον Ρέμο και την «έθαψαν» με πανέρια από λουλούδια

cars

Στην Κίνα ο Μπλίνκεν από τις 24 έως τις 26 Απριλίου

cars