CARSNEWS
AUTONEWS

Καταιγιστική η Στόρμι Ντάνιελς στη δίκη του Τραμπ: Με περίμενε με σατέν πιτζάμες και μου έλεγε ότι του θυμίζω την κόρη του

Αποκαλύψεις για τις σχέσεις της με τον Ντόναλντ Τραμπ, που μάλιστα έκαναν τους δικαστές να σχολιάσουν ότι «δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες» κάνει στην κατάθεσή της στη δίκη του πρώην Αμερικανού προέδρου, η Στόρμι Ντάνιελς.

Μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της, η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, την περίμενε σε σουίτα ξενοδοχείου φορώντας σατέν πιτζάμες, ότι της έλεγε ότι του θυμίζει την κόρη του, Ιβάνκα και ότι με τη σύζυγό του, Μελάνια, δεν κοιμούνταν στο ίδιο δωμάτιο.

Μιλώντας για τη συνάντησή της με τον Τραμπ, είπε, όπως αναφέρει το nbc, ότι όταν βγήκε για πρώτη φορά από τη σουίτα του ξενοδοχείου του, ο Τραμπ φορούσε «μεταξωτές ή σατέν» πιτζάμες, εκείνη του ζήτησε να αλλάξει και εκείνος επέστρεψε με διαφορετικά ρούχα.

Η Στόρμι Ντάνιελς πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου, τον ρώτησε για τη σύζυγό του και εκείνος της είπε, να μην ανησυχεί γιατί οι δυο τους «δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο».

Η ηθοποιός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει μια σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Related Articles

N. Κεραμέως: Η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο

cars

Αλέξανδρος Κοψιάλης για Tzane: «Δυστυχώς δεν είναι πλάκα, πέθανε»

cars

Porsche 911 Vision Safari. Γιατί όχι;

cars

Κωνσταντινίδης: Η ενόχληση των πολιτών είναι μεγαλύτερη με το Fly Over σταματημένο

Bury

Ο ΟΗΕ ευχαριστεί την Κύπρο: Είμαστε ευγνώμονες για την πρόσθετη οδό ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

cars

Η νέα Mercedes-AMG A45 έρχεται ντριφτάροντας (+video)

cars

Fiat. Με σημαντικές προσφορές

cars

Mercedes-Benz EQS. Η ηλεκτρική ναυαρχίδα που χρειαζόταν.

cars

Hyundai: Στις αρχές του 2021 το ηλεκτρικό Ioniq 5.

cars