CARSNEWS
AUTONEWS

Ιωάννα Μαλέσκου: «Με έχουν πει άνεργη, ότι αυτή δεν έχει δουλειά και ανεβάζει βίντεο από το γυμναστήριο»

Την Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/5) η Κατερίνα Ζαρίφη στο πλατό του ΟΡΕΝ. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το «TV Queen», περιγράφοντας τα επικριτικά σχόλια που άκουγε το διάστημα της αποχή της.

«Με έχουν πει άνεργη και ότι αυτή δεν έχει δουλειά και ανεβάζει βίντεο από το γυμναστήριο. Κάτι ετερόκλητα πράγματα που από εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα κενό από τα social media και όχι βγάζει ο καθένας τη δικιά του… χολή, έτσι το λέω εγώ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι τόσο τοξικό. Από την άλλη, υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα σου πούνε καλοπροαίρετα “μπράβο βρε παιδί μου, που περνάς αυτή τη φάση, μεγαλώνεις το παιδί σου, που κάνεις και άλλα πράγματα”. Δεν μπορείς να τους έχεις ικανοποιημένους», συμπληρώνει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ για τα αρνητικά σχόλια.

«Ένας κύριος στο σούπερ μάρκετ με ρώτησε: τι κάνετε τώρα, δεν έχετε άγχος που δεν είστε στην τηλεόραση; Όχι, δεν αγχώνομαι πια. Είμαι συνειδητοποιημένη τι κάνω και δεν βιάζομαι. Θεωρώ ότι, όταν κάτι το θέλεις πολύ, κάνουμε πολλές φορές το λάθος με την ανυπομονησία μας», περιέγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην Κατερίνα Ζαρίφη.

«Δεν είναι αυτονόητο ότι θα έχεις βοήθεια για το παιδί στο σπίτι, επειδή δουλεύεις στην τηλεόραση. Όλοι είμαστε το ίδιο. Έχουν υπάρξει σχόλια ότι το μωρό μάλλον θα είναι με τις νταντάδες», ανέφερε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή τη γέννηση της κόρης της.

Related Articles

Fiat Panda. 40 χρόνια έξυπνων προτάσεων

cars

Η Lister Stealth είναι το ταχύτερο SUV της Αγγλίας!

cars

Ξεκίνησε η δίκη για τους μαζικούς θανάτους σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη – Πέθαναν 28 από επιπλοκές συνδεόμενες με τον κορονοϊό

Bury

Polestar 2 – Τώρα με περισσότερη δύναμη και αυτονομία!

cars

Η Mercedes S-Class αποκαλύπτει μία ριζικά διαφορετική καμπίνα!

cars

Mercedes-AMG GT Black Series. Επική με κάθε έννοια της λέξης!

cars

Honda Civic Type R. Ανανεωμένο και με 2 νέες εκδόσεις!

cars

Το 2023 το VW ID Space Vizzion με βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

cars

Formula 1: Με νίκη – ρεκόρ του Φερστάπεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα

cars