CARSNEWS
AUTONEWS

Κι όμως, το Subaru BRZ δεν θα λανσαριστεί στην Ευρώπη.

Απέχουμε μερικές ημέρες μόλις από την επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του Subaru BRZ που εξελίχθηκε, όπως και η πρώτη, σε συνεργασία με την Toyota και τα πρώτα άσχημα νέα έκαναν την εμφάνιση τους. Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρίας, το νέο Subaru BRZ δεν πρόκειται να λανσαριστεί στην Ευρώπη καθώς προορίζεται για την αγορά των Η.Π.Α. ακριβώς όπως και το ολοκαίνουριο Nissan 400Z.

Σε κάθε περίπτωση και παρότι το ντεμπούτο του νέου BRZ στις 18 Νοεμβρίου είναι πολύ κοντά, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει διαρρεύσει καμία ενδιαφέρουσα πληροφορία. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η Subaru έχει αντικαταστήσει τον δίλιτρο, ατμοσφαιρικό, boxer κινητήρα της πρώτης γενιάς είτε με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά και πάλι ατμοσφαιρικό είτε με έναν υπερτροφοδοτούμενο που θα φέρει μέτρια αύξηση στην ιπποδύναμη αλλά σημαντική βελτίωση στην ροπή και στο εύρος στροφών που θα είναι διαθέσιμη. Η απόφαση της ιαπωνικής μάρκας να μην λανσάρει τη νέα γενιά του sports car της στην ευρωπαϊκή αγορά μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Subaru μάλλον επέλεξε την πρώτη εναλλακτική αφού ένας βενζινοκινητήρας 2,4 λίτρων για παράδειγμα, όπως αυτός που φημολογείται πως θα βρίσκεται κάτω από το καπό, ενδεχομένως να προκαλεί προβλήματα με τις εκπομπές ρύπων στην ήπειρο μας.

Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν η Toyota προορίζει το αδελφό “86” για παγκόσμιο μοντέλο ή αν και αυτή θα ακολουθήσει την Subaru και θα περιορίσει την διαθεσιμότητα της δικής της εκδοχής. Δεν αποκλείεται να δούμε την Toyota να λανσάρει το 86 στην Ευρώπη και όχι στις Η.Π.Α. σε μία προσπάθεια των δύο εταιριών να μην συγκρουστούν στις ίδιες αγορές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θα δούμε. Το πρώτο κομμάτι του παζλ έρχεται στις 18 Νοεμβρίου και ακόμα περιμένουμε να μάθουμε για το Toyota 86.

The post Κι όμως, το Subaru BRZ δεν θα λανσαριστεί στην Ευρώπη. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Τουρισμός για όλους»: Βήμα βήμα πως θα μάθετε αν εγκρίθηκε η αίτησή σας

Bury

Νέος αρχισχεδιαστής στην Alfa Romeo, ο Alejandro Mesonero-Romanos.

cars

Pininfarina Battista Anniversario. Ακόμα πιο ειδικό, ακόμα πιο exclusive!

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/4/2024

Bury

Προσομοιωτής οδήγησης βοηθά τους ασθενείς στην ανάρρωση

cars

Μουντός ο καιρός τη Μεγάλη Παρασκευή – Η πρόβλεψη για την Κυριακή του Πάσχα

Bury

Η πρόταση δυσπιστίας, η γραμμή άμυνας που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, το φάουλ του Κασσελάκη και η έκπληξη της Νέας Αριστεράς

cars

Χριστουγεννιάτικο δώρο με wallet+ και εξόφληση των τελών κυκλοφορίας σε δόσεις!

cars

Στην Αγγλία φτιάχνεται ένα Nissan Navara GT-R 1.000 ίππων!

cars