CARSNEWS
F1 & RACES

Μία πρώτη ματιά στη νέα Williams FW46 (vid)

H βρετανική ομάδα μας έδειξε για πρώτη φορά τo νέο της μονοθέσιο, αν και προσπάθησε να κρύψει όσες περισσότερες λεπτομέρειες ήταν εφικτό.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν της Formula 1 για το 2024. Για πρώτη φορά στη χρονιά, θα δούμε τα 10 μονοθέσια μαζί στην πίστα και για τρεις ημέρες οι ομάδες θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να τα αξιολογήσουν και να τα εξελίξουν.

Στην πίστα του Σακχίρ αναμένεται να δούμε και τα μονοθέσια τα οποία ορισμένες ομάδες μας έκρυψαν κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων. Μία εξ’ αυτών ήταν η Williams Racing με την FW46. H βρετανική ομάδα επέλεξε να κάνει το shakedown της στο Μπαχρέιν κι ως αποτέλεσμα μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο το χρωματισμό του μονοθεσίου της.

Μία ημέρα πριν την έναρξη των δοκιμών στο Μπαχρέιν, η Williams δημοσίευσε ένα βίντεο στους λογαριασμούς της στα social media στο οποίο η νέα FW46 βγαίνει από το γκαράζ. Όσο κι αν προσπάθησαν να κρύψουν λεπτομέρειες του νέου μονοθεσίου, οι βελτιώσεις είναι εμφανείς.

The FW46 rolls out in Bahrain 🤩🇧🇭 pic.twitter.com/VTxA0ytMWT

— Williams Racing (@WilliamsRacing) February 20, 2024

Νέο εμπρός ρύγχος, πολύ διαφορετικό σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν και νέα, πολύ επιθετικά sidepods. Το πίσω μέρος δεν φαίνεται καλά, ωστόσο είναι ο τομέας που άλλαξε όλη την αεροδυναμική φιλοσοφίας της ομάδας του Γκρόουβ. Αυτό έγινε λόγω της νέας πίσω ανάρτησης τύπου push-rod, την οποία προμηθεύεται από τη Mercedes-AMG.

Οι χειμερινές δοκιμές της Formula 1 είναι προγραμματισμένες για το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου, με κάθε διαδικασία να ξεκινά στις 9:00 πμ ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το καθημερινό (Τετάρτη-Παρασκευή) LIVE του gMotion by Gazzetta από τις 8:45πμ ώρα Ελλάδος ώστε να μην χάσετε λεπτό από τη δράση στο Μπαχρέιν.

Welcome to the world, FW46! 🥰 pic.twitter.com/iSzpkQzdjT

— Williams Racing (@WilliamsRacing) February 20, 2024

Related Articles

Χάμιλτον: Τεράστια η πίεση για αποτελέσματα το 2024

cars

Formula 1: Το καλεντάρι του 2025

Bury

Formula 1 – GP Ιαπωνίας: Ο Μαξ Φερστάπεν έστεψε τη Red Bull παγκόσμια πρωταθλήτρια για το 2023!

cars

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΒΕΛΓΙΟ (03/09/2023)

cars

Η Red Bull έβλεπε με έκπληξη τους άλλους να μένουν πίσω

cars

Έρχονται αναβαθμίσεις για τη Ferrari

cars

Επίσημο: Αυτό είναι το καλεντάρι της F1 για το 2022

cars

Ο Barrichello «ανοίχτηκε» μιλώντας για τον Schumacher

cars

F1 News: Christian Horner Accuser Confirms Stance On Appeal With New PR Firm

cars