CARSNEWS
MOTONEWS

Μακελειό στη Λούτσα: Ηχητικό ντοκουμέντο του Newpost – Η στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί κατά ριπάς

ΕΛΛΑΔΑ

12 Σεπτεμβρίου 2023

Δημοσίευση09:36

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν εντοπίσει στο σημείο της δολοφονίας τουλάχιστον 25 κάλυκες πυροβόλων όπλων.

Δημοσίευση 09:36’

Περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας στο οποίο υπάρχουν έξι άνθρωποι νεκροί. Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν εντοπίσει στο σημείο της δολοφονίας τουλάχιστον 25 κάλυκες πυροβόλων όπλων.

Το Newpost φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στη Λούτσα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο έξι ανθρώπων.

Μέσα στο όχημα βρίσκονταν νεκροί 5 άνδρες, ενώ ο οδηγός που πιθανότατα προσπάθησε να γλυτώσει εντοπίστηκε δίπλα από το όχημα μέσα σε ένα χωράφι.

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν εντοπίσει στο σημείο της δολοφονίας τουλάχιστον 25 κάλυκες πυροβόλων όπλων.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

https://newpost.gr/wp-content/uploads/2023/09/purovolismoi.mp3

Τούρκοι με Γαλλικές ταυτότητες οι έξι που εκτελέστηκαν στην Λούτσα

Έξι Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής με… γαλλικές ταυτότητες είναι τα θύματα του αιματοκυλίσματος στη Λούτσα.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν καταγραφεί συνολικά επτά ανθρωποκτονίες και επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών με «πρωταγωνιστές» Τούρκους υπηκόους κουρδικής καταγωγής στην Αττική. Είχαν καταγραφεί τέσσερα περιστατικά την Άνοιξη του 2022 και το Φθινόπωρο του 2021, σε Πλατεία Βάθη, Πετράλωνα, Ακτή Μουτσοπούλου Πειραιά και Ανάβυσσο. Οι δολοφονικές αντιπαλότητες σχετίζονται με την διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και χορήγηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Σε αυτές τις παράνομες δραστηριότητες και σε οικονομικές προστριβές αποδίδονται από τους αστυνομικούς τα κίνητρα των δολοφονικών επιθέσεων.

Ψάχνουν ΙΧ και μοτοσυκλέτα

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής αναζητούν εικόνα των δραστών της μαφιόζικης εκτέλεσης που σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας σε κεντρικό δρόμο της Λούτσας. Πέντε από τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης, εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο με Γερμανικές πινακίδες, ενώ ένας ακόμα άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος δίπλα από το όχημα. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και αναζητούν τα άτομα που προσέγγισαν είτε με αυτοκίνητο, είτε με μοτοσυκλέτα το στόχο τους και εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα Ι.Χ. και μια μηχανή που εξαφανίστηκαν από το σημείο μετά τους πυροβολισμούς.

Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε δίπλα από σπίτια στην συμβολή της οδού Αρίωνος με την Ακροπόλεως. Κάτοικοι της Λούτσας που άκουσαν βροχή πυροβολισμών κάλεσαν έντρομοι στις 18:31 το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφεραν το συμβάν, ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ. Δέκα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο μηχανή του ΕΚΑΒ και κινητή ιατρική μονάδα, καθώς και οι πρώτες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.. Στο σημείο αντίκρισαν ένα λουτρό αίματος. Μέσα στο όχημα βρίσκονταν νεκροί 5 άνδρες, ενώ ο οδηγός που πιθανότατα προσπάθησε να γλυτώσει εντοπίστηκε δίπλα από το όχημα μέσα σε ένα χωράφι. Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 25 κάλυκες πυροβόλων όπλων.

  • Δολοφονία
  • εκτέλεση
  • λούτσα
  • Μακελειό

Related Articles

Βόλος: Οργή για τον οδηγό της μηχανής που σκότωσε το βρέφος – «Το άτυπο αλκοτέστ έδειξε 0,85, ανεπίτρεπτο να οδηγεί έτσι» (video)

cars

Η μοτοσικλέτα που θέλει να μοιάζει με… τζετ!

cars

Βγάζει άδεια στις ΗΠΑ η πρώτη ιπτάμενη μοτοσυκλέτα!

cars

Μια θρυλική Harley σε μια μετατροπή που της έκλεψε όλη την ιστορική δόξα

cars

Με προσιτή τιμή διατίθεται το νέο scrambler Voge AC525X

cars

SYM SIBERIA: Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης διασχίζει τα Ουράλια με NH-T 300

cars

Η Ducati των 55.000 ευρώ αντλεί την έμπνευσή της από τη Bentley Batur

cars

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά αποκλειστικά στο TLIFE για την Εύη Βατίδου και το άγριο επεισόδιο με τη μοτοσυκλέτα

cars

Aprilia Tuareg 660 2024 – Νέοι, αγωνιστικοί χρωματισμοί

cars