CARSNEWS
MOTONEWS

Μια Kawasaki επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών (Βίντεο)

Μια Kawasaki επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών (Βίντεο)
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/10/2023

Όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και ο τρόπος και μια ομάδα φίλων κατάφερε να φέρει και πάλι εν ζωή μια “καταδικασμένη” μοτοσυκλέτα. Προφανώς αξίζει να αναπαλαιώνει κανείς μια μοτοσυκλέτα όμως θα έμπαινες στη διαδικασία;

Η σκουριά ποτέ δεν κοιμάται, όπως διατυμπανίζει από το 1979 o Neil Young και αυτή η Kawasaki ΖΧR 400 του 1989 το γνωρίζει πολύ καλά, καθώς όλα τα μεταλλικά της μέρη ήταν καλυμμένα από αυτή την σκληρή απόδειξη του περάσματος του χρόνου. Όμως μια ομάδα Youtubers από το κανάλι «The Restorator» αποφάσισε να δώσει το φιλί της ζωής και μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη μοτοσυκλέτα, παρά την απελπιστική της κατάσταση.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η δουλειά τους ξεκίνησε με τον παραδοσιακό τρόπο, λύνοντας όλη τη μοτοσυκλέτα και ασχολούμενοι με το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Το οξειδωμένο μέταλλο αφαιρέθηκε με ηλεκτρόλυση, αποκαλύπτοντας την ομορφιά πίσω από το άσχημο προσωπείο.

Ο κινητήρας λύθηκε, καθαρίστηκε και συναρμολογήθηκε κομμάτι κομμάτι, ενώ το νέο κοστούμι έπρεπε να φτιαχτεί από την αρχή. Το καλούπι  έγινε από κερί και πάνω σε αυτό οι “Restorators” χρησιμοποίησαν φάιμπεργκλας για την τελική δημιουργία.

Μετά από ώρες δουλειάς, η επέμβαση σωτηρίας ολοκληρώθηκε και η συγκεκριμένη Kawasaki ZXR 400 κέρδισε μια δεύτερη ζωή, ενώ δείχνει σαν να μην πέρασε μια μέρα από το «μακρινό» 1989 που κύλησε έξω από τη γραμμή παραγωγής.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Η μηχανή του «Εξολοθρευτή» είναι ένα μηχανοκίνητο φουτουριστικό ποίημα

cars

Μοτοσυκλέτες εναντίον scooters: Ο άσβεστος «πόλεμος»;

Bury

Η εξωτική Husqvarna του Στιβ ΜακΚουίν

cars

Με προσιτή τιμή διατίθεται το νέο scrambler Voge AC525X

cars

Deus Ex Machina Beastie Motorcycle, μια καστομιά που χαίρεσαι να τη βλέπεις

cars

Προσοχή: Διαδικτυακή απάτη σε αγορά μοτοσυκλέτας

cars

Husqvarna 901 Norden με όφελος 1.000 ευρώ

cars

Δύο νεκροί αναβάτες σε αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος Moto 1000 GP στη Βραζιλία

cars

Husqvarna – Ετοιμάζει την επιστροφή του Nuda

cars