CARSNEWS
F1 & RACES

Μπραντ Πιτ: Στις πίστες της Formula 1 για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας – Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Grand Prix της Βρετανίας

O Μπραντ Πιτ συνεχίζει τα γυρίσματα για την νέα του ταινία και μαθαίνει τα μυστικά οδήγησης, δίπλα σε επαγγελματίες οδηγούς

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να έφτασε στο τέλος του, ωστόσο είχαμε μια εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση και θα συζητείται για πολύ ακόμη. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του, τον Λούις Χάμιλτον και τον Μαξ Φερστάπεν, είναι έτοιμος να κατακτήσεις τις πίστες της φόρμουλα 1, για χάρη της νέας του ταινίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, βρέθηκε στο Grand Prix της Formula 1 και συγκεκριμένα στην θρυλική πίστα του Silverstone, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της «Apex» (όπως θα είναι το όνομα της νέας ταινίας), με σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski του Top Gun: Maverick. Στην παραγωγή της, εμπλέκεται η ίδια η Formula 1 και ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Λούις Χάμιλτον.

Jenny.Gr

@f1


Η «Apex» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV, τον επόμενο χρόνο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της. Το συνεργείο της ταινίας, μαζί με τον ηθοποιό, βρέθηκαν στο αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix με σκοπό να γυρίσουν τα απαραίτητα πλάνα, σε έναν αληθινό και ρεαλιστικό αγώνα.

O Brad Pitt γίνεται οδηγός Formula 1 για νέα ταινία, με τη βοήθεια του Lewis Hamilton

Εκεί, η εμφάνιση του Πιτ, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να ενθουσιάσει τους παρευρισκόμενους, ενώ ο ίδιος συνομίλησε με αρκετούς πιλότους της F1, βγήκε δεκάδες φωτογραφίες με τα συνεργεία των ομάδων και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

— ESPN F1 (@ESPNF1) July 9, 2023


Μεταξύ άλλων, ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε πως θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί του ο Javier Bardem, παίζοντας έναν ιδιοκτήτη ομάδας F1. «Είναι τέλειο που βρίσκομαι εδώ», είπε ο Πιτ, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας του ήταν αστέρι του αθλήματος στα 90s αλλά μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα, τα παρατάει όλα και εξαφανίζεται, αλλά εν τέλει αποφασίζει να επιστρέψει για να προπονήσει έναν νεαρό ταλαντούχο οδηγό.

BRAD PITT – filming for @AppleTV #Apex from @RedBullUK #PolePosition @SilverstoneUK #F12023 #F1 #SilverstoneGP #Silverstone #BradPitt pic.twitter.com/rMVb20DrhV

— kirsty malcolm (@kirstymalcolm) July 9, 2023

«Θα σας πω τι είναι καταπληκτικό σε αυτό. Βλέπετε τις κάμερες που είναι τοποθετημένες σε όλο το αυτοκίνητο. Δεν έχετε ξαναδεί τέτοια ταχύτητα, δεν έχετε ξαναδεί τόση δύναμη G. Είναι πραγματικά, πραγματικά συναρπαστικό», δήλωσε ο ηθοποιός ενθουσιασμένος από την όλη εμπειρία των γυρισμάτων.

Jenny.Gr

@f1

Related Articles

F1 announces 24/7 streaming channel in the US

Bury

Το F1 Vlog του Grand Prix Βελγίου

cars

Ο Max Verstappen στη Red Bull Ring: Η ζωή απαιτεί τον χρόνο της

cars

Ο Brundle διατηρεί το σενάριο Hamilton-Ferrari

cars

F1: Αυτό είναι το καλεντάρι για το 2024 – Με τρεις σαββατιάτικους αγώνες το μενού

cars

O Hulkenberg στη θέση του Perez για το GP Μ. Βρετανίας

cars

F1 GP Ουγγαρίας: Pole #101 για τον Hamilton!

cars

Το τεχνολογικό θαύμα της Mercedes-Benz Vision EQS (video)

cars

Grand Prix Ολλανδίας – Practice 1: Επιστροφή με δοκιμή του εδάφους από τη Formula 1

cars