CARSNEWS
AUTONEWS

Νέες εκδόσεις Ford Mustang Mach-E: Με αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό και μεγαλύτερη μπαταρία

Η Mustang Mach-E είναι ένα ηλεκτρικό SUV που προσφέρεται με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού σε πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς για το σύστημα μετάδοσης κίνησης, την απόδοση και την μπαταρία. Τώρα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε νέες εκδόσεις με ακόμα πιο πλούσιο και αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.

Πέντε εκδόσεις

Οι πελάτες της νέας Mustang Mach-E μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκδόσεις με κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες αντίστοιχα. Δυνατότητα επιλογής υπάρχει και στο μέγεθος της μπαταρίας, με την μπαταρία Τυπικής Χωρητικότητας (Standard Range) να έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 73 kWh και την μεγαλύτερη, Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range) 91kWh και αυτονομία που φτάνει έως τα 600 χλμ.

Στη βάση των νέων προσφερόμενων εκδόσεων της Mustang Mach-E βρίσκεται η έκδοση Style RWD 73kWh με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία Τυπικής Χωρητικότητας. Οι υπόλοιπες τρεις εκδόσεις φέρουν την ονομασία Premium και διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς και μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας 91KWh (Premium RWDER), είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς με μπαταρία Τυπικής Χωρητικότητας 73KWh (Premium AWDSR), είτε μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας 93kWh (Premium AWDER).

H έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία Τυπικής Χωρητικότητας αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 ίππων και ροπή 470 Nm, με την αντίστοιχη παραλλαγή του μοντέλου με την μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας να αποδίδει 294 ίππους.

Αντίστοιχα, οι τετρακίνητες εκδόσεις AWD της νέας Mustang Mach-E αποδίδουν 315 και 351 ίππους με την μπαταρία Standard Range και Extended Range αντίστοιχα, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο περιπτώσεις στα 580 Nm.

Στην κορυφή των διαθέσιμων εκδόσεων βρίσκεται η τετρακίνητη GT, η οποία τροφοδοτείται από την μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας 91KWh και δύο προηγμένους ηλεκτροκινητήρες στο εμπρός και πίσω άξονα με συνδυαστική απόδοση 487 ίππους και ροπή 860 Nm.

Αναβαθμισμένος πιο στάνταρ εξοπλισμός

Όλες οι εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E που διατίθενται στη χώρα μας αναβαθμίζονται με πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού, προσφέροντας στον στάνταρ εξοπλισμό τους, τόσο την λειτουργία περιμετρικής προβολής του οχήματος (κάμερα 360°), όσο και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες βαμμένους σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Επιπλέον, οι ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 19 ίντσες που προσφέρουν αναβαθμισμένο στιλ και εμφάνιση, σε συνδυασμό με βελτιωμένη συμπεριφορά και απόδοση στο δρόμο, αποτελούν στάνταρ στοιχείο του βασικού εξοπλισμού όλων των εκδόσεων Premium.

Ταυτόχρονα, οι εκδόσεις Premium AWD διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό ένα high-end και αποδοτικό ηχοσύστημα της B&O.

Για περισσότερη ευκολία και άνεση, στις εκδόσεις Premium AWD του αμιγώς ηλεκτρικού SUV, η αυτόματη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών είναι επίσης στάνταρ. Επιπλέον των παραπάνω, όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις Premium της νέας Mustang Mach-E εφοδιάζονται στάνταρ τώρα με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα μνήμης 8-θέσεων με διάτρητα πολυτελή καλύμματα από τεχνητό δέρμα Sensico.

Αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης

Oι πελάτες της νέας Mustang Mach-E που θέλουν να ρυμουλκούν μεγάλα οχήματα (τρέιλερ, σκάφη κ.α.) μπορούν πλέον να επιλέξουν τις εκδόσεις Premium με μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range 91KW). Οι συγκεκριμένες εκδόσεις διαθέτουν πλέον αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα, που φτάνει τα 1.500 κιλά.

Related Articles

Nέο Mitsubishi L200. Έτοιμη η ολοκαίνουρια γενιά

cars

Το εσωτερικό του Ineos Grenadier είναι όπως το περίμενες!

cars

Ford Puma & Kuga. Με τεχνολογία που αποτρέπει την κλοπή του οχήματος 

cars

Στον δρόμο του εξηλεκτρισμού και το Cupra Leon;

cars

Fiat Metaverse Store– Η επόμενη μέρα των καταστημάτων αυτοκινήτου

cars

Το Opel Manta επιστρέφει ως ένα ηλεκτρικό sports coupe!

cars

BMW X1 xDrive 25e. Στο «ρεύμα» της εποχής

cars

VW. Ένα e-Golf στη ΔΕΘ-Helexpo και Πανελλήνια πρεμιέρα του ID.3 στην 85η ΔΕΘ

cars

Τα επτά πιο σπάνια αυτοκίνητα όλων των εποχών

cars