CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Renault Trafic. Πιο μοντέρνο, πιο πρακτικό, πιο σύγχρονο!

Η ζωή του Renault Trafic είναι πάρα πολύ περίεργη. Η πρώτη γενιά έμεινε στην αγορά σχεδόν 21 χρόνια και όταν μιλάμε για δύο δεκαετίες, καταλαβαίνεις ότι οι όποιες ανανεώσεις/αναβαθμίσεις δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα. Έπειτα, ήρθε η δεύτερη γενιά που πωλούνταν από το 2001 μέχρι και το 2014 που θα μπορούσε να πει ότι αντικαταστάθηκε πάνω στο άνθος της νιότης του από την τρίτη γενιά που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και ανανεώθηκε πέρυσι. Τώρα όμως, η Renault αποφάσισε κάπως απρόσμενα ότι το Trafic χρειάζεται ένα μικρό φρεσκάρισμα και κάνει ακριβώς αυτό.

Όπως βλέπεις, το εμπρός μέρος έχει ανασχεδιασμένη γρίλια και νέα φωτιστικά σώματα που σε συνδυασμό με το πιο… στολισμένο καπό και τον διαφορετικό προφυλακτήρα, δημιουργούν μία εικόνα που πλησιάζει περισσότερο στην τρέχουσα εταιρική ταυτότητα της γαλλικής μάρκας. Πιο σημαντικές όμως είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό με προεξέχουσα αυτήν που αφορά στο εντελώς νέο ταμπλό.  Εδώ βλέπουμε πως η Renault εστιάζει τόσο στην πρακτικότητα με τις διάφορες θήκες για μικροαντικείμενα όσο και στον εκμοντερνισμό της καμπίνας με το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που προσφέρει φυσικά συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto, την οθόνη 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό και ένα νέο, πολυλειτουργικό τιμόνι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα βρούνε ούτε λίγο, ούτε πολύ 86 λίτρα αποθηκευτικών χώρων “διασκορπισμένα” στην καμπίνα και έως 1,8 κυβικά μέτρα ή θέσεις για έως 9 άτομα στο πίσω μέρος.

Από το πακέτο ανανέωσης δεν θα μπορούσε να λείπει η τελευταία γενιά των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης που περιλαμβάνει ότι περιμένει να βρει κάποιος σε ένα σύγχρονο πολυμορφικό ενώ για την κίνηση φροντίζουν 3 πετρελαιοκινητήρες με 110, 150 και 170 ίππους που συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο είτε με ένα επίσης 6-τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη εκτός από την βασική έκδοση που είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με το χειροκίνητο.

The post Νέο Renault Trafic. Πιο μοντέρνο, πιο πρακτικό, πιο σύγχρονο! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Απελάθηκε από την Βρετανία ο πρώτος αιτούντος άσυλο στη Ρουάντα

Bury

Champions League: Αυξημένα μέτρα προστασίας από την UEFA μετά τις απειλές του ISIS

Bury

Bentley Mulliner Bacalar. Μία νέα, πανάκριβη αρχή…

cars

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition. Μία ωδή στο… εξάγωνο!

cars

Νέες BMW M3 & M4 με εμφάνιση που διχάζει!

cars

Έφτασε στο λιμάνι της Γάζας το πλοίο «Open Arms» που απέπλευσε από την Κύπρο

cars

Η Porsche κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου πανάλαφρου sports car!

cars

Ελαστικό από 90% βιώσιμα υλικά παρουσίασε η Goodyear.

cars

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Έρχονται από την 1η Απριλίου

cars