CARSNEWS
NEW MODELS

«Ναι» στη διετία, αλλά με σημαντική μείωση

Στο τραπέζι των συζητήσεων κάθονται και πάλι η Ferrari και ο Sebastian Vettel. Έπειτα από την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Γερμανός απέρριψε ασυζητητί την προσφορά μονοετούς συμβολαίου αντί σαφώς μειωμένων αποδοχών, οι δύο πλευρές δείχνουν και πάλι πρόθεση να μιλήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι πληρ4οφορίες τόσο από την Ιταλία όσο και από τη Γερμανία αναφέρουν πως αυτή τη φορά ο Mattia Binotto δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο διετούς επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που έθετε ως απαραίτητη προϋπόθεση η πλευρά του Vettel, καθώς δεν συζητούσε καν ενδεχόμενο μονοετούς συμβολαίου.

Όπως και να ‘χει, πάντως, το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου δεν θα έχει καμίαν σχέση με τις τρέχουσες αποδοχές του Vettel. Η Ferrari είναι αποφασισμένη να κατεβάσει πολύ το μπάτζετ της για τους πιλότους και μια προσφορά της τάξης των 12-15 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως φαντάζει ως η ανώτατη από πλευράς «σκουντερία».

Άλλωστε εάν δεν προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Γερμανό, η Ferrari είναι πανέτοιμη να κοιτάξει προς την πλευρά είτε του Daniel Ricciardo, είτε του Carlos Sainz, οι αποδοχές των οποίων είναι σαφώς μικρότερες σε σχέση με αυτές του Vettel.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Γ΄

cars

Πέντε προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάθε τσέπη που αξίζει να αγοράσεις

cars

Τον Σεπτέμβριο το νέο Dacia Sandero;

cars

Το νέο Hyundai SantaFe σπάει το σχεδιαστικό κατεστημένο

cars

Η Aston Martin ξεκίνησε συνομιλίες με επενδυτές

cars

Toyota Kenshiki Forum: Στην επόμενη ημέρα μιας αυτοκρατορίας

cars

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Ford Puma, Nissan Juke και Volkswagen Golf

cars

Τα Nissan Patrol και Mitsubishi Pajero ίσως έχουν την ίδια πλατφόρμα

cars

Η Mercedes είχε ηλεκτρικό μοντέλο και πριν από 30 χρόνια

cars