CARSNEWS
NEW MODELS

Οριστικά εκτός προγράμματος 2020 η Ολλανδία

Αποτελούσε κοινό μυστικό, όμως πλέον πήρε κι επίσημη μορφή. Το ολλανδικό γκραν πρι δεν θα διεξαχθεί το 2020, καθώς οι διοργανωτές του ανακοίνωσαν πως για λόγους υγείας δεν θα φιλοξενήσουν αγώνα στην πίστα του Ζάντφουρτ.

Οι Ολλανδοί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τον COVID-19 και ήταν εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα μπορούσαν να υποδεχθούν ξανά τη Formula 1, για πρώτη φορά έπειτα από το 1985, όταν και διεξήχθη για τελευταία φορά γκραν πρι επί ολλανδικού εδάφους.

Συνάμα το μεγάλο ζήτημα ήταν ότι οικονομοτεχνικά δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει η διοργάνωση εάν ο αγώνας διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών. Ως εκ τούτου η οριστική ακύρωση ήταν επί της ουσίας μονόδρομος.

Όπως ξεκαθαρίστηκε, πάντως, οι κάτοχοι εισιτηρίων για τον αγώνα του 2020 θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά το 20-21.

Due to the worldwide spread of the coronavirus the inaugural Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix has been postponed definitively to 2021. All tickets remain valid for the new race. Find out more in-depth info via https://t.co/n6xzhkLYgE. Stay safe ♥ #DutchGP pic.twitter.com/Dozw2m8Ipq

— Dutch Grand Prix (@f1_dutchgp) May 28, 2020

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την αγορά νέου αυτοκινήτου

cars

Στον κόσμο των Esports της Formula 1 και ο Sebastian Vettel!

cars

Fiat Fiorinο με 15.550 ευρώ

cars

Ποιος σκότωσε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

cars

Το νέο ημερολόγιο της Pirelli (Video)

cars

Nissan Qashqai: Όσα αξίζει να γνωρίζετε για την επόμενη γενιά του ιαπωνικού best seller

cars

Η Ιταλία ξεκινά πρόγραμμα απόσυρσης για τα παλιά αυτοκίνητα

cars

Μετά την αυτόνομη οδήγηση έρχονται τα αυτόνομα… παντιλίκια (Video)

cars

Με 306 ίππους η plug-in υβριδική έκδοση του Toyota RAV4

cars