CARSNEWS
MOTONEWS

Περιορισμένη έκδοση μοντέλων Chrome Edition από την Triumph

Περιορισμένη έκδοση μοντέλων Chrome Edition από την Triumph
  • Διαβάστηκε από 1.138 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/08/2023

Οι διαθέσιμες για ένα χρόνο ειδικές εκδόσεις των μοντέλων με τα επιχρωμιωμένα ντεπόζιτα περνάνε μια ειδική διαδικασία επιπρόσθετων ωρών εργασίας ώστε να επιτευχθεί το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα. Πόσο μετράνε για εσένα αυτές οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας;

Ποιο φίλτρο είναι ιδανικό για την μοτοσυκλέτα σου

Η επιχρωμίωση είναι κομμάτι της ιστορίας της Triumph, από το αρχικό Speed Twin το 1937, μέχρι τα Triton Café Racers της δεκαετίας του 1960 και την συγχρονη γενιά των νεοκλασικών μοντέλων της.

Τώρα η Triumph θα κυκλοφορήσει μερικά μοντέλα περιορισμένης έκδοσης στα οποία κάθε ντεπόζιτο έχει επιχρωμιωθεί στο χέρι στις εγκαταστάσεις χρωμίου της Triumph, όπου η ομάδα των ειδικών της έχει τελειοποιήσει τη διαδικασία εδώ και πολλά χρόνια.

Καθένα από τα πλήρως επιχρωμιωμένα ντεπόζιτα αγγίζει ένα επίπεδο λεπτομέρειας, γυαλίσματος και φινιρίσματος που απαιτεί περισσότερες από 5 ώρες πρόσθετης εργασίας, σε σύγκριση με ένα τυπικό βαμμένο ντεπόζιτο.

Το γυάλισμα αποτελεί τον παράγοντα κλειδί για την επίτευξη της απαιτούμενης ποιότητας. Ενώ σε ένα τυπικό ντεπόζιτο απαιτούνται περίπου 20 λεπτά γυαλίσματος πριν από το στάδιο της βαφής, στα επιχρωμιωμένα ντεπόζιτα αυτών των ειδικών εκδόσεων ο χρόνος γυαλίσματος φτάνει μέχρι και τις 3 ώρες – όλες τους στο χέρι, στο νέο εργαστήριο γυαλίσματος της Triumph, από μια ειδική ομάδα τεχνιτών.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το ίδιο το στάδιο επιχρωμίωσης παίρνει περίπου μία ώρα και 40 λεπτά για κάθε ντεπόζιτο. Αυτό περιλαμβάνει καθαρισμό, την εφαρμογή μιας ανθεκτικής επινικελωμένης βάσης και την τελική εφαρμογή της διακοσμητικής στρώσης χρωμίου. 

Ύστερα ακολουθεί η βαφή και εκ νέου γυάλισμα, το οποίο μορφοποιεί τα σημεία που το χρώμιο και η βαφή ενώνονται πριν τον τελικό έλεγχο. 

Όπως γίνεται φανερό η διαδικασία επιχρωμίωσης παίρνει πολλές ώρες και το κάθε ντεπόζιτο περνάει από πολλά ειδικευμένα χέρια πριν καταλήξει πάνω στη μοτοσυκλέτα. Το αποτέλεσμα όμως σίγουρα αξίζει. 

Διαθέσιμες μόνο για ένα χρόνο, καθεμία από αυτές τις όμορφες μοτοσυκλέτες Chrome Edition αντιπροσωπεύει μια εκπληκτική νέα προσθήκη στις εμβληματικές σειρές Bonneville και Rocket της Triumph.

Δείτε εδώ ποιά 10 μοντέλα θα αποτελούν κομμάτι αυτής της ειδικής έκδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • TRIUMPH |

Related Articles

Η Harley-Davidson παρουσιάζει την υπέροχη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της

cars

Aprilia: Νέα ειδική έκδοση για τις RSV4 Factory και Tuono V4 Factory

Bury

Ένα πραγματικά «κακό» μηχανάκι

cars

CFMOTO 450MT: Η νέα Adventure στα μεσαία κυβικά με 6 χιλιάδες ευρώ

cars

Ένα Kawasaki διαφορετικό από τα άλλα

cars

QJ MOTOR SRK 700 – «Γυμνή» απόλαυση

cars

Ζευγάρι που έκανε το γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα κακοποιήθηκε βάναυσα στην Ινδία

cars

Ducati – Παρουσίαση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoE 2023

cars

Οι νικητές στον 2ο πανελλήνιο αγώνα Motocross 2023

cars