CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο Citroën C3 Aircross έρχεται να ταράξει τα νερά της αγοράς αυτοκινήτου

Ένα από τα πιο άνετα SUV στην κατηγορία του, το Citroën C3 Aircross, έρχεται να ταράξει τα νερά της αγοράς αυτοκινήτου. Με πλούσιο εξοπλισμό και τιμή 19.900 ευρώ, θα βάλει πολλούς υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου στον πειρασμό να επισκεφθεί μια έκθεση της μάρκας για να το δει και να το οδηγήσει.

Το C3 Aircross αποτελεί ιδανική πρόταση στην κατηγορία του, όντας πλήρως εξοπλισμένο, καθώς – μεταξύ άλλων – διαθέτει στο στάνταρτ εξοπλισμό του, αυτόματο κλιματισμό, τροχούς 16’’, προβολείς τεχνολογίας LED Vision, έγχρωμη οθόνη αφής 9΄΄ με Connected 3D Navigation, λειτουργία Mirror Screen μέσω Android AutoT και Apple Car Play καθώς και μπάρες οροφής, ενώ διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών 410 λίτρων και απόσταση από το έδαφος 178 χλστ. Επιπλέον, ξεχωρίζει στον τομέα της άνεσης χάρη στην ειδική ρύθμιση της ανάρτησης που το κάνει και εύκολο στην χρήση.

Αναφορικά με την ασφάλεια, το C3 Aircross διαθέτει, από την έκδοση Feel Pack, μια σειρά από τεχνολογίες που συμβάλλουν ασφαλή οδήγηση, όπως τα συστήματα Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation.

Το C3 Aircross κινείται με κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου, με τον τελευταίο να επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους.

Η πρόταση για την απόκτηση του Citroën C3 Aircross με 19.900€ (με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση) ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου.

Related Articles

Peugeot. Kάνει δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο

cars

BMW και η Tesla «ψηφίζει» η αναπτυσσόμενη μεσαία τάξη στην Κίνα – Είναι οι πλέον δημοφιλείς και προσιτές μάρκες

cars

Η Subaru «έκλεισε» τα 70: Η μάρκα ξεκίνησε το 1917 σαν εργαστήρι έρευνας αεροσκαφών

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 8/4/2024

cars

Opel. Mε μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών 

cars

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές

cars

Το OnlyFans στο «μικροσκόπιο» των βρετανικών αρχών – Έρευνα για πρόσβαση ανηλίκων σε πορνό

cars

Skoda Octavia Scout. Έτοιμη και η περιπετειώδης έκδοση της Octavia

cars

Αύριο το ντεμπούτο της υπερπολυτελούς, νέας Maybach.

cars