CARSNEWS
F1 & RACES

Kαταστράφηκε ολοσχερώς η Pagani Zonda 760 LH του Lewis hamilton σε τροχαίο δυστύχημα πριν λίγες ώρες

Ο Lewis Hamilton λαμβάνει ανησυχητικά νέα για το Old Limited Edition Pagani Zonda 760 LH

Kαταστράφηκε ολοσχερώς η Pagani Zonda 760 LH του Lewis hamilton: Ο Λιούις Χάμιλτον είναι γνωστός για το άψογο γούστο του στα αυτοκίνητά του. Ο οδηγός υπερηφανεύεται για τα ειδικά επιμελημένα μηχανήματα του που βρίσκονται στο γκαράζ του. Ωστόσο, ένα από τα αυτοκίνητά του, ένα Pagani Zonda 760 LH, πουλήθηκε από τη συλλογή του και ο σταρ της Mercedes λαμβάνει τώρα την καταστροφική είδηση ​​για το τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγες ώρες.

Το Pagani Zonda 760 LH κάποτε καθόταν δίπλα σε μερικές από τις εκλεκτές συλλογές αυτοκινήτων της Hamilton. Αφού ο οδηγός υιοθέτησε έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής, μερικά από τα αυτοκίνητά του αφέθηκαν να μαζεύουν σκόνη καθώς ορκίστηκε μόνο σε αυτοκίνητα με βενζίνη. Ωστόσο, μετά από μια απρόβλεπτη σύγκρουση, επέστρεψε το αυτοκίνητο στην αρχική του κατάσταση αλλά με σχέδια να το αντιμετωπίσει. Ο σταρ της Mercedes αξιολόγησε επίσης το αυτοκίνητό του ως “τμοναδικό”.

Lewis-HAmilton-troxaio-atychima-oliki-katastrofi-of-preowned-Pagani-Zondas-crash-syntrivi-sok-katastrofi

η Pagani Zonda 760 LH του Lewis hamilton μετά το τροχαίο ατύχημα που δείχνει τις ανυπολόγιστες ζημιές που έχουν προκύψει από το τρακάρισμα

Αν και, το Pagani ήταν ένα custom-made αυτοκίνητο για τον Hamilton. Με μόνο πέντε από τα Zonda 760 LH στον κόσμο, το αστέρι των Silver Arrows είχε ένα. Το ειδικά κατασκευασμένο αυτοκίνητο κόστισε στον οδηγό 1,7 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το Pagani φέρεται να συνετρίβη από τον ιδιοκτήτη στην Ουαλία.

Lewis-HAmilton-troxaio-atychima-oliki-katastrofi-of-preowned-Pagani-Zondas-crash-syntrivi-sok-katastrofi

Kαταστράφηκε ολοσχερώς η Pagani Zonda 760 LH του Lewis Hamilton σε ενα τροχαίο ατύχημα πριν λίγες ώρες στην Ουαλία

Η Pagani Zonda 760 LH που ανήκει στον Lewis Hamilton υφίσταται ξανά τρακάρισμα και όπως φαίνεται μάλλον είναι και το τελευταίο αφού οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες για να επισκευαστεί

Όταν ο οδηγός της Mercedes Formula 1 είχε την Pagani, τράκαρε απρόσεκτα το αυτοκίνητο. Ήταν μετά από μερικά ποτά σε ένα πάρτι όταν ο Χάμιλτον μπήκε στο αυτοκίνητό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να επιστρέψει στο σπίτι. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε να το τρακάρει με αποτέλεσμα ο οδηγός να το επισκευάσει. Αμέσως μετά, ο Βρετανός παραπονέθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν πολύ «σκληρό για έλεγχο» και το κατηγόρησε ως «τρομερό αυτοκίνητο».

Ωστόσο, πρόσφατα, το αυτοκίνητο τράκαρε ξανά. Δεν υπάρχουν επίσημες ενημερώσεις για τη συντριβή. Φαίνεται ότι ο νέος ιδιοκτήτης πήρε το αυτοκίνητο για μια βόλτα που μετατράπηκε σε καταστροφή. Μετά από λίγη ώρα ήρθαν στο φως οι αναφορές για το τροχαίο. Το αυτοκίνητο έχει δει μερικές μεγάλες ζημιές στο μπροστινό μέρος του. Ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, είναι απολύτως ασφαλής και αβλαβής.

  • Μεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival
  • Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια ιστορίας
  • Ο Χρυσόστομος Καρέλλης επίσημα στο Rally Acropolis

Το Pagani Zonda 760 LH, που ανήκε στο παρελθόν στον Lewis Hamilton, συνετρίβη σήμερα στην Ουαλία. Το πιο σημαντικό, ο ιδιοκτήτης είναι αβλαβής. Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναχτιστεί!

Lewis-HAmilton-troxaio-atychima-oliki-katastrofi-of-preowned-Pagani-Zondas-crash-syntrivi-sok-katastrofi

Kαταστράφηκε ολοσχερώς η Pagani Zonda 760 LH

Ο Χάμιλτον πούλησε το αυτοκίνητο στα 11,3 εκατομμύρια δολάρια . Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση κοινοποιήθηκαν στο Reddit. Το αυτοκίνητο μέχρι στιγμής έχει υποστεί δύο φορές ατύχημα. Ενώ παραμένει ως ένα από τα πιο μοναδικά αυτοκίνητα στον κόσμο, η Hamilton έχει δείξει ελάχιστο έως καθόλου ενδιαφέρον για αυτό. Ο οδηγός της F1, που βλέπει το αυτοκίνητό του ως το «μωρό» του, λαμβάνει τώρα ακόμη μια σπαρακτική είδηση ​​για τα προκατασκευασμένα αυτοκίνητά του.

Ωστόσο, ο σταρ της Mercedes διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικά αυτοκίνητα. Μερικά από τα αυτοκίνητά του περιλαμβάνουν δύο Mercedes, δεδομένου ότι οδηγεί για την ομάδα στη Formula 1. Έχει επίσης μια McLaren P1 ως ωδή στον χρόνο του με την ομάδα στη Formula 1, μεταξύ διαφόρων άλλων μηχανημάτων.

Lewis-HAmilton-troxaio-atychima-oliki-katastrofi-of-preowned-Pagani-Zondas-crash-syntrivi-sok-katastrofi

Kαταστράφηκε ολοσχερώς η Pagani Zonda 760 LH του Lewis Hamilton

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

  • O Χάμιλτον παραλίγο στα χρώματα της Ferrari
  • Ο Max Verstappen Drift Master και ντριφτάρει με την αδρεναλίνη
  • O Αλέξης Παπαγεωργίου 1ος στη βαθμολογία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU
  • Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σου

Related Articles

O Marko ήθελε να δημιουργήσει camp… κορωνοϊού για τους οδηγούς του!

cars

F1-GP Κατάρ: Ανησυχίες για τα ελαστικά οδηγούν σε αλλαγές

cars

Inside Formula 1 and Formula E’s bold new ‘festival of entertainment’ model in sports

cars

Πρεμιέρα για την FW43B και τη νέα ταυτότητα της Williams (video)

cars

Formula 1: Στη Ferrari τρίβουν τα χέρια τους για το συμβόλαιο του Leclerc

cars

F1 GP Ιταλίας: Pole Leclerc με φινάλε παρωδία!

cars

Η νέα Aston Martin Vantage αναλαμβάνει καθήκοντα στην F1

cars

F1 GP Σ. Αραβίας: Όλα τα highlights! (+video)

cars

O Hamilton πήγαινε με 230km/h με 3 ελαστικά!

cars