CARSNEWS
F1 & RACES

Προγνωστικά Formula 1 (08/10/23): Grand Prix Κατάρ

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος Formula 1 από το Grand Prix του Κατάρ που διεξάγεται σήμερα (08/10/23)

Πίστα: Lusail International Circuit

Ώρα Έναρξης: 20:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: ANT1 και ANT1+

Grand Prix Κατάρ

Συνέχισε να μας χαρίζει κέρδος η Formula 1 και στην Ιαπωνία. Ένα Grand Prix όπου μας χάρισε καθαρό κέρδος 55,60 μονάδες και έστειλε το συνολικό μας κέρδος στις 238,30 μονάδες με το ROI να γράφει το εκπληκτικό ποσοστό των 145,13%.

Αφήνουμε την Ασία και φτάνουμε στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Κατάρ. Η «Lusail International Circuit» στο Κατάρ αναμένεται να γίνει το επίκεντρο της αδρεναλίνης για την Formula 1. Η πίστα υπόσχεται έναν εντυπωσιακό αγώνα με τεχνικές προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες των οδηγών. Με τις μακριές ευθείες και τις γρήγορες στροφές, η πίστα παρέχει ευκαιρίες για προσπεράσεις και συναρπαστικές μάχες.

Εκτός από την πίστα, το Κατάρ προσφέρει μια πολυτελή ατμόσφαιρα με εκπληκτικά ξενοδοχεία, εστιατόρια και νυχτερινή ζωή. Ο αγώνας στο Lusail International Circuit αναμένεται να προσελκύσει τους λάτρεις της Formula 1 από όλο τον κόσμο και να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία στον κόσμο του στοιχήματος, έναν κόσμο όπου ξεναγός σας θα συνεχίσει να είναι το BetMarket.

Η πίστα φιλοξένησε τον πρώτο της αγώνα το 2021 για την Formula 1 ενώ πέρσι δεν είχαμε Grand Prix εδώ λόγω του Μουντιάλ. Επιστρέφουμε λοιπόν σε μια πίστα όπου οι οδηγοί δεν γνωρίζουν τόσο καλά και  οι ομάδες θα πρέπει να είναι προσεκτικές στις τακτικές αλλά και στην επιλογή των ελαστικών.

3η Φορά πρωταθλητής

Σε αυτό το Grand Prix είχαμε τα προκριματικά την Παρασκευή ενώ χθες είχε sprint shootout και sprint. Πριν αναφερθούμε στα όσα έγιναν, να πούμε κάτι που ήδη ξέραμε από πριν και απλά έγινε επίσημο χθες. Ο Max Verstappen είναι για 3η συναπτή χρονιά παγκόσμιος πρωταθλητής.

Την Παρασκευή στα δοκιμαστικά είδαμε τον Max να είναι ο ταχύτερος ενώ πίσω του ήταν οι δύο Ferrari. Στα προκριματικά όμως, πίσω από τον Max που πήρε την pole position, ήταν οι δύο Mercedes. Είναι αξιοπρόσεκτο και το αποτέλεσμα των δύο Alpine. Χθες Σάββατο ακολούθησε το Sprint με τον Oscar Piastri να είναι ο νικητής και πίσω του, ο άλλος οδηγός της McLaren, Lando Norris. Αξιοσημείωτο είναι το ότι είδαμε τον Nico Hulkenberg στην 7η θέση.

Επιλογές σε μεγάλες αποδόσεις

Στο στοιχηματικό κομμάτι επιβάλλεται να κοιτάξουμε τις αποδόσεις γύρο από τις McLaren. Δεν είχαν το καλύτερο αποτέλεσμα στα προκριματικά και γι’ αυτό θα εκκινήσουν από τις θέσεις 6 και 10. Έχουν όμως πολλή ταχύτητα και η προοπτική του να τερματίσουν αρκετά ψηλά είναι παρούσα. Αυτό όμως το βλέπουν και οι στοιχηματικές εταιρείες καθώς μας προσφέρουν μόλις στα 2,87 τον Piastri για να ανέβει στο βάθρο. Εμείς όμως το ψάξαμε εις βάθος, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Ο Piastri φαίνεται εξαιρετικός τον τελευταίο καιρό και η McLaren τρομερά γρήγορη. Το να είναι ο Oscar Piastri νικητής τους αγώνα, χωρίς να υπολογίζεται ο Max, έχουμε απόδοση 7,50 και υπάρχει αξία.

Στην συνέχεια μπορούμε να κοιτάξουμε λίγο τις αγορές για τον έμπειρο της παρέας, Fernando Alonso. Έχουμε μια πολύ δύσκολη πίστα μπροστά μας και αναμένεται να ταλαιπωρήσει τους πάντες. Ο Fernando έχει και την εμπειρία αλλά και ένα καλό μονοθέσιο. Το να ανέβει στο βάθρο, το βρήκαμε στις super ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan, στα 3,85 και το θέλουμε.

Έπειτα πάμε στις δύο Mercedes. Κάπως αθόρυβα, βρέθηκαν να είναι στις θέσεις 2 και 3 για σήμερα και σχεδόν κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Εμείς είδαμε ωραία πράγματα από τον George Russell το διήμερο που μας πέρασε. Είναι στην 2η θέση εκκίνησης και μπορεί να μπει ως το fun bet μας για τα προγνωστικά του Grand Prix στο Κατάρ. Το είναι ο νικητής του αγώνα και να γράψει τον ταχύτερο γύρο είναι σε απόδοση 201,00 και το αγοράζουμε.

Επιστρέφουμε στον Oscar Piastri και πάμε στην αγορά του ταχύτερου γύρου. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ξανά στο πόσο καλός οδηγός είναι. Είναι κοινή διαπίστωση πλέον. Στα 11,00 η απόδοση του για να γράψει τον ταχύτερο γύρο και είναι ένα σημείο με αρκετή αξία.

Προγνωστικά Formula 1 (08/10/23): Grand Prix Κατάρ

  • Νικητής χωρίς Max Verstappen: Oscar Piastry @7.50 *4 μονάδες στην Bet365
  • Να ανέβει στο βάθρο: Fernando Alonso @3.85 *12 μονάδες στην Stoiximan
  • Νικητής & Ταχύτερο Γύρος: George Russell @201.00 *4 μονάδες στην Bet365
  • Ταχύτερος Γύρος: Oscar Piastry @11.00 *4 μονάδες στην Stoiximan

Αρχική Κάβα: 1000.00 μονάδες

Επιστροφές από 24/09: 97.60 μονάδες

Υπόλοιπο: 1238.30 μονάδες

Ανοιχτά πονταρίσματα: 24.00 μονάδες

ROI: 145.13%

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betmarket Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικότερα στοιχηματικά νέα και τις προσφορές* των στοιχηματικών site!

Related Articles

F1: Ο Στρολ δεν θα αγωνιστεί στο GP της Σιγκαπούρης

cars

Ίμολα και Μουτζέλο θα διεκδικήσουν Grand Prix της F1

cars

New points system in Formula 1? This former driver favours the idea!

cars

Δεν αποκλείει την επιστροφή του στην F1 ο Φέτελ

cars

Μέχρι το 2027 στην Ουγγαρία η F1

cars

Επίσημο: Στη McLaren από το 2021 ο Ricciardo

cars

Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα πιλότου που καρφώθηκε στις προστατευτικές μπαριέρες

cars

Get a sneak peek inside F1 Arcade’s new Boston location

Bury

GP Πορτογαλίας: Στην Pole Position ο Bottas!

cars