CARSNEWS
F1 & RACES

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (17/09/2023)

Φορμουλα 1

15ος αγώνας για το 2023 στην εντυπωσιακή Marina Bay. Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς, με τον βραδινό αγώνα στους δρόμους της Σιγκαπούρης.

Τί έγινε στην Ιταλία

Το Grand Prix στον «ναό της ταχύτητας» αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον Μαξ Φερστάπεν. Έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Φόρμουλα 1 που κερδίζει 10 συνεχόμενους αγώνες και γράφει το όνομα του δίπλα σε ακόμη ένα ρεκόρ. Η προσπέραση στον Poleman, Κάρλος Σάινθ, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ο Ισπανός έκανε πολύ καλή άμυνα και κράτησε όσο μπορούσε την πρώτη θέση. Η υπεροχή της Ρεντ Μπουλ όμως δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Φεράρι και η αυστριακή ομάδα έφυγε από την Μόντσα με το απόλυτο. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σάινθ, μετά από όμορφες αλλά και ριψοκίνδυνες μάχες που είχε με τον teammate, Σαρλ Λεκλέρ.

Στήριξε το HellasBet.

Το HellasBet.com, το πιο «καθαρό» ελληνικό site με προγνωστικά στοιχήματος, χρειάζεται τη στήριξή σου. Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις σε δύο πολύ απλά βήματα.

F1 Νέα

Η Άλφα Ρομέο ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας της με τον Γκουάνγιου Ζου. Ο Κινέζος πιλότος θα παραμείνει και τρίτη χρονιά στην ιταλική ομάδα, δίπλα στον Βάλτερι Μπότας. Αναμένεται άμεσα να ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες τρεις θέσεις του Grid του 2024 (δύο στη νυν Άλφα Τάουρι και μία στην Γουίλιαμς).

F1 Σιγκαπούρης

Η Marina Bay αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς των πιλότων. Μία ιδιαίτερη πίστα, ένα circuit πόλης που διεξάγεται υπό το φως των προβολέων. Ένα δύσκολο τριήμερο για την Ρεντ Μπουλ, που δεν έμοιαζε να είναι το φαβορί για πρώτη φορά φέτος.

Στις κατατακτήριες δοκιμές εξέπληξε ο διπλός αποκλεισμός της Ρεντ Μπουλ από το Q3. Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ έμειναν εκτός μάχης και σε μία πίστα που δεν προσφέρει πολλές προσπεράσεις, καθιστά δύσκολο το έργο της νίκης για την αυστριακή ομάδα. Ο Κάρλος Σάινθ κατέκτησε την δεύτερη συνεχομένη Pole position, σε μία όμορφη μάχη για την πρώτη θέση της εκκίνησης.

Ο Τζορτζ Ράσελ είναι στην δεύτερη θέση ανάμεσα στις δύο Φεράρι, αφήνοντας τρίτο τον Σαρλ Λεκλέρ. Ο Λάντο Νόρις βρίσκεται στην 4η θέση με τους Λιούις Χάμιλτον και Κέβιν Μάγκνουσεν να ακολουθούν. Στην σειρά της εκκίνησης είναι οι Φερνάντο Αλόνσο και Έστεμπαν Οκόν, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, στην διπλή παρουσία της Χαας στην πρώτη δεκάδα και ο εντυπωσιακός rookie Λίαμ Λόουσον.

Προγνωστικά F1 Σιγκαπούρη

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Κάρλος Σάινθ να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν που δεν ανήκει σε πιλότο της Ρεντ Μπουλ. Αν και η Σιγκαπούρη δεν προσφέρει θεματικούς αγώνες, περιμένουμε μονομαχίες για την νίκη με την Ρεντ Μπουλ να λείπει από την εξίσωση.

Για τον αγώνα της Κυριακής προτείνουμε:

Να τερματίσουν και οι δύο οδηγοί της Μερσέντες στο top 6: 1.90

Χώρα νικητή Ισπανία: 2.35

Του Δημήτρη Λουκά

Στήριξε το HellasBet.

Το HellasBet.com, το πιο «καθαρό» ελληνικό site με προγνωστικά στοιχήματος, χρειάζεται τη στήριξή σου. Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις σε δύο πολύ απλά βήματα.

 Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related Articles

Με Grosjean-Magnussen και το 2020 η Haas!

cars

Η F1 κινδυνεύει από έλλειψη… ανταλλακτικών!

cars

Ricciardo’s broken hand ‘a lot worse than it first seemed’

cars

Formula 1 – GP Κατάρ: 1-2 η McLaren στο Sprint Shootout

cars

F1’s new points system looks on course to get support it needs

cars

Η Alfa Romeo F1 τιμά την 33 Stradale με ειδικό livery στη Μόντσα (photos)

cars

Ποιες ομάδες «μπλόκαραν» την ιδέα για αντεστραμμένα grid;

cars

Formula 1: Το GP Λας Βέγκας αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ (εικόνες)

cars

H νέα Ferrari SF-24 για πρώτη φορά στην πίστα (vid)

cars