CARSNEWS
AUTONEWS

Πότε θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη BMW M5; Σύντομα…

Μερικές φορές, όχι αρκετά συχνά αν θέλεις την γνώμη μου, τα υψηλόβαθμα στελέχη των εταιριών έχουν πιο… παιχνιδιάρικη διάθεση απ’ ότι συνήθως. Σε μία από αυτές, ο επικεφαλής της M GmbH, Markus Flasch, αποκάλυψε ότι η παρουσίαση της ανανεωμένης BMW M5 δεν θα καθυστερήσει ιδιαίτερα, ακολουθώντας από κοντά το χρονοδιάγραμμα της 5 Series που αποκαλύφθηκε στο κοινό πριν από λίγες ημέρες.

Για την ακρίβεια, ο Flasch δεν περιορίστηκε στο να δηλώσει απλά ότι κοντεύουμε στην παρουσίαση της M5 LCI (Life Cycle Impulse ή πιο απλά, facelift) αλλά τράβηξε λίγο το πέπλο του… μυστηρίου, αποκαλύπτοντας το εντυπωσιακό πορτοκαλο-κόκκινο χρώμα του αυτοκινήτου, τις μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος που κρύβουν το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης και φυσικά, τα χαρακτηριστικά εμπρός φωτιστικά σώματα, Laserlight τεχνολογίας. Προφανώς δεν πρόκειται να δούμε περισσότερο… μέταλλο πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου αλλά δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη φαντασία ή διορατικότητα για να συνδυάσει κάποιος στο μυαλό του την εικόνα της ανανεωμένης 5 Series με αυτήν της προ-facelift M5.

Τα πράγματα έχουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στον τομέα των μηχανικών καθώς ακόμα δεν γνωρίζουμε αν οι M5 και M5 Competition θα προσφέρουν αυξημένη ιπποδύναμη σε σύγκριση με τα 600 άλογα της πρώτης και τα 625 της Competition. Όπως δεν γνωρίζουμε τι σκοπεύει να κάνει η BMW στην M5 ώστε να την μετατρέψει σε “CS” – καθώς είναι κοινό μυστικό ότι η γερμανική φίρμα θα λανσάρει την συγκεκριμένη έκδοση ώστε να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας ως η πλέον σκληροπυρηνική εκδοχή της M5.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ανάβαση Ριτσώνας 2023: Έρχεται το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Ιουνίου με 119 συμμετοχές

cars

Τουρκικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Αθηνών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

cars

Το Mazda RX-Vision GT3 είναι ένα πανέμορφο, εικονικό αγωνιστικό!

cars

PSA-FCA: Οι μέτοχοι έδωσαν το πράσινο φως για τη Stellantis!

cars

Με νέο, Android σύστημα infotainment το Volvo XC40 Electric.

cars

Volkswagen Arteon R-Line Edition. Ειδικό και περιορισμένης παραγωγής!

cars

Το Rimac C_Two των 2.000 ίππων περνά στην φάση δοκιμών!

cars

Jaguar Vision Gran Turismo. Πανέμορφη και πανίσχυρη αλλά εικονική.

cars

Μαγείρεψε σολομό στο πλυντήριο πιάτων και τον βρήκε… «εκπληκτικό»

cars