CARSNEWS
NEW MODELS

Ρεκόρ κλήσεων για παράνομη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη

Ένα ιδιότυπο ρεκόρ καταγράφηκε τη χθεσινή ημέρα -7/1/2020- στη Θεσσαλονίκη με τη δημοτική αστυνομία να βεβαιώνει στους δρόμους της συμπρωτεύουσας περισσότερες από 1.400 παραβάσεις στάθμευσης.

Ο αριθμός αυτός είναι υπερδιπλάσιος εκείνου που καταγράφεται σε καθημερινή βάση στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που δεν έχει να κάνει προφανώς σε κάποια έξαρση παραβατικότητας των κατοίκων της συμπρωτεύουσας αλλά στην προσπάθεια που κατέβαλε η δημοτική αστυνομία ώστε να βάλει μια τάξη σε ένα ήδη επιβαρυμμένο αστικό περιβάλλον.

“Κάναμε ρεκόρ όλων των εποχών και βεβαιώσαμε 1.400 κλήσεις σε λιγότερο από 16 ώρες. Επέστρεψε το σύνολο της δύναμης των δημοτικών αστυνομικών στους δρόμους και αυτό που αντικρίσαμε χθες (Τρίτη) ήταν ένα μπάχαλο”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FΜ”, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής.

Αυξημένος ήταν ο αριθμός των κλήσεων που κόπηκαν στους παραβάτες οδηγούς και κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Είναι χαρακτηριστικό πως το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019 βεβαιώθηκαν 10.000 περισσότερες παραβάσεις (32.0000), σε σχέση με το ίδιο δίμηνο του 2018, όπου ο αριθμός είχε ανέλθει σε 22.000.

Μόνο τον Δεκέμβριο του 2019 αφαιρέθηκαν οι πινακίδες σε 190 οχήματα τα οποία είχαν σταθμεύσει σε ράμπες ΑΜΕΑ όταν τον ίδιο μήνα του 2018, οι αντίστοιχες παραβάσεις που είχαν βεβαιωθεί δεν ξεπερνούσαν τις 50.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Volvo θέτει όριο ασφαλείας τα 180 χλμ./ ώρα

cars

Σε τροχιά αντικατάστασης τα Nissan Qashqai και X-Trail

cars

Το νέο Skoda Enyaq iV ηγείται στο Tour de France

cars

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα από την BMW

cars

Προς ματαίωση η επιστροφή του Ράλι Σαφάρι

cars

Γιατί το Mitsubishi L200 δεν πήρε κανένα αστέρι; (video)

cars

Formula 1: Ο Sergio Perez αποχωρεί από την Racing Point

cars

Στην Ελλάδα το νέο Renault Captur. Αναλυτικά οι τιμές των εκδόσεων βενζίνης και diesel

cars

Η Porsche 411 έρχεται από το αυτόνομο μέλλον

cars