CARSNEWS
MOTONEWS

Στην Ελλάδα η νέα «125άρα» μοτοσυκλέτα της BMW -Πόσο κοστίζει;

H BMW Motorrad Hellas έκανε γνωστή την τιμή της CE 02 στην Ελλάδα, της νέας αμιγώς ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της που προορίζεται για χρήση στο αστικό τοπίο.

Τη δυνατότητα κίνησης με μηδενικούς εκπεμπόμενους ρύπους προσφέρει το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό CE 02, η μοτοσυκλέτα που αποτελεί το επόμενο βήμα των Βαυαρών στην ηλεκτρική κινητικότητα στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον.

BMW CE 02

-

Ένα μοντέλο που δεν είναι ούτε μοτοσυκλέτα αλλά ούτε και scooter σύμφωνα με τη BMW, το CE 02 έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτο, πρακτικό και ανθεκτικό με την μίνιμαλ σχεδιαστική προσέγγιση των Βαυαρών να περιορίζεται στα ουσιώδη και απαραίτητα. Οι μεγάλοι τροχοί καθιστούν το CE 02 προοδευτικό και σταθερό στη συμπεριφορά του και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν διασκεδαστική οδήγηση σε διαφορετικά εδάφη.

Το CE 02 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με την πρώτη να περιορίζει την απόδοση του ηλεκτρικού κινητήρα στους πέντε (5) ίππους και την τελική στα 45 χλμ./ώρα.

BMW CE 02

Η δεύτερη έχει απόδοση 15 ίππων και μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος κατηγορίας A1 αλλά και από οδηγους με δίπλωμα αυτοκινήτου έπειτα από τη σχετική ισοδυναμία στις άδειες οδήγησης που απαλλάσσει τους οδηγούς από τις σχετικές εξετάσεις.

-

Το ισχυρό σύστημα κίνησης επιτρέπει στο νέο CE 02 των 15 ίππων να επιταχύνει γρήγορα από στάση για μία δυναμική εμπειρία οδήγησης. Εκτός από την τελική ταχύτητα των 95 χλμ./ώρα, προσφέρει ισχυρή αλλά προοδευτική επιτάχυνση στον αυτοκινητόδρομο, ενώ η αυτονομία που ξεπερνά τα 90 χιλιόμετρα αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα στις αστικές μετακινήσεις.

Το νέο BMW CE 02 φέρει στάνταρ εξωτερικό φορτιστή με ισχύ φόρτισης 0,9 kW, ο οποίος επιτρέπει τη γρήγορη και άνετη φόρτιση σε στάνταρ οικιακές πρίζες. Ακόμα ταχύτερη φόρτιση προσφέρει ο ταχυφορτιστής ισχύος 1,5 kW, ο οποίος διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό Highline ως γνήσιο αξεσουάρ.

BMW CE 02

Με βάρος 132 κιλά (έκδοση 15 ίππων) ή 119 κιλά (έκδοση 5 ίππων) και χαμηλό ύψος σέλας μόλις 750 χιλιοστά, το νέο CE 02 είναι εξαιρετικά εύχρηστο και ευέλικτο και μπορεί να οδηγηθεί με άνεση από κάθε τύπο αναβάτη, άσχετα με την εμπειρία που έχει στους δύο τροχούς.

-

Στην Ελλάδα, η τιμή του CE 02 ξεκινά από τα 9.580 ευρώ για την έκδοση που είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζεται η κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Διαβάστε επίσης:

Related Articles

Ο Mr. Martini αφήνει τη σφραγίδα του σε μια Triumph του 1996

cars

Δύο τραγωδίες μέσα σε λίγες ώρες – Τέσσερις νεκροί μετά από τροχαία στην Αθήνα

cars

Θεσσαλονίκη: Μοτοσυκλέτα παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία – Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός του δίκυκλου

cars

CITYRIDER 71ο τεύχος, Απρίλιος 2023

cars

Bentley Batur: Γιατί αυτή η μοτοσυκλέτα Ducati της μοιάζει τόσο πολύ – Για 500 μόνο τυχερούς αναβάτες (εικόνες)

cars

E-Clutch – Η νέα τεχνολογία στις μοτοσυκλέτες, με τις λέξεις της Honda

cars

Την επαναφορά της κάρτας θορύβου εξετάζει η κυβέρνηση

cars

SYM NH-T 300: 300αρι Adventure σε τιμή 125αριού

cars

MotoGP: Αυτή είναι η νέα μοτοσυκλέτα της Ducati

cars