CARSNEWS
F1 & RACES

Το υπερθέαμα της F1 και φέτος σε ANT1 και ANT1+

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο ANT1 και ο ANT1+ θα καλύψουν τηλεοπτικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1. Τα 24 Grand Prix μαζί με τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές και τα 6 Sprint Races του 2024 θα μεταδοθούν ζωντανά, αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+.

Στον ANT1 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε ελεύθερα τους αγώνες της Κυριακής (ή του Σαββάτου σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία). Πριν από κάθε Grand Prix θα μεταδίδεται η ειδική εκπομπή Formula 1 Show, με τις καλύτερες στιγμές από τις κατατακτήριες δοκιμές, μαζί με όλα τα νέα της διοργάνωσης και ρεπορτάζ γύρω από τις ομάδες και τους οδηγούς.

Η μετάδοση στο ΑΝΤ1+ θα είναι χωρίς διαφημίσεις, απρόσκοπτη θέαση των Grand Prix και όλου του επιπλέον περιεχομένου. Στο ΑΝΤ1+ θα υπάρχει δυνατότητα catch up κάθε Grand Prix καθώς και των υπόλοιπων αγώνων και του ειδικού περιεχομένου.

Επιπλέον, στο ΑΝΤ1+ θα μεταδίδονται οι αγώνες των πρωταθλημάτων της F2 και της F3, το F1 Academy και το Porsche Supercup μαζί με αποκλειστικό περιεχόμενο και ιστορικούς αγώνες της Formula 1.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επιλέγει να προσφέρει όλο το πλούσιο περιεχόμενο της F1 ζωντανά, αποκλειστικά μέσα από το ΑΝΤ1+ και να προβάλλει τα Grand Prix σε ετεροχρονισμένη μετάδοση στον ANT1 TV (delay ή μαγνητοσκόπηση). Το 1o και το τελευταίο GP θα μεταδοθεί ζωντανά και στον ΑΝΤ1.

Ακόμα, η εκπομπή Formula 1 Show θα προβάλλεται και στον ΑΝΤ1, πριν την ετεροχρονισμένη προβολή των Grand Prix, για να μας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ, τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, ζωντανές συνδέσεις αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1: Πρώτα συμπεράσματα από τα μονοθέσια του 2024

F1: Ανακοίνωση για την υπόθεση Χόρνερ

Χειμερινές Δοκιμές Μπαχρέιν: Ο Λεκλέρ πρώτος στο τέλος (+video)

Related Articles

F1 to introduce new weekend format at Chinese GP

cars

To πλήρωμα του ιατρικού αυτοκινήτου βρέθηκε θετικό στον Covid-19

cars

Ο Verstappen στην τελευταία Pole του 2021!

cars

H Aston Martin επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τη Racing Point

cars

Σοκαρισμένος ο Φερστάπεν: «Δεν έχω ελπίδες για νίκη»

cars

H Sauber Motorsport γιόρτασε τα 50 της χρόνια (video)

cars

Έρχεται το F1 Manager 2023 (vid)

cars

Η στρατηγική που έκρινε το Grand Prix του Ώστιν

cars

Θετικές για τα μονοθέσια οι αλλαγές στην πίστα της Σιγκαπούρης

cars