CARSNEWS
F1 & RACES

«Ψήνεται» η επιστροφή του Φέτελ στη Formula 1

Στα τέλη Απριλίου, ανακοινώθηκε ότι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα οδηγεί από το 2025 για την Kick Sauber, πριν το 2026 αυτή γίνει Audi F1. Αλλά για τη θέση στο άλλο γερμανικό μονοθέσιο, έχει ακουστεί πληθώρα ονομάτων.

Πιο έντονα εξ αυτών εκείνο του Κάρλος Σάινθ ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη Williams και έκτοτε πολλά και διάφορα ονόματα κάνουν «παρέλαση» στο ρεπορτάζ περί Audi.

Το τελευταίο «ταράζει τα νερά», διότι είναι εκείνο του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ. Η φήμη προέρχεται από ρεπορτάζ του αυστριακού Oe24 και αναφέρεται ότι είναι ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα οδηγών για τους οποίους ενδιαφέρεται η γερμανική ομάδα.

Τονίζεται, μάλιστα, ότι σημαντικό ρόλο σε αυτή την πιθανή εξέλιξη ο COO και CTO της Audi F1, Ματία Μπινότο, καθώς και ο Τζόναθαν Γουίτλι που θα αναλάβει επικεφαλής ομάδας.

Ο Ιταλός συνεργάστηκε με τον Φέτελ στη Scuderia Ferrari, ενώ ο Βρετανός στο Μίλτον Κινς, την εποχή που και οι δύο κυριαρχούσαν με τη Red Bull Racing.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο 37χρονος αποσύρθηκε στο τέλος της σεζόν του 2022, αλλά έκτοτε η περίπτωση της επιστροφής του δεν έχει πάψει να απασχολεί.

Related Articles

Formula 1, Μ. Βρετανία: Όλο το πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου (vids)

cars

Παραδέχθηκε τις επαφές με τον Hamilton η Ferrari

cars

O Verstappen εκθειάζει τη Honda!

cars

Διαζύγιο για τον Bottas!

cars

Δοκιμή Hyundai Kona 1,6 Hybrid: Πώς και πόσο άλλαξε το νέο SUV

cars

Alonso – “Στην Ουγγαρία θα είμαστε ανταγωνιστικοί”

cars

Ποια ήταν η Αχίλλειος Πτέρνα της Ferrari SF90;

cars

Επίσημο: Αναβάλλεται και το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν

cars

Θα διοργανωθεί αγώνας Formula1 στην Ελλάδα;

cars