CARSNEWS
F1 & RACES

Ενδέκατος ίσον τελευταίος!

Ο Kimi Raikkonen έμεινε και στο Circuit of the Americas εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας, πράγμα που προκάλεσε την απογοήτευση του.

Και είναι λογικό αν δει κανείς τα φετινά του αποτέλεσμα. Ξεκίνησε τη σεζόν με τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες στους βαθμούς ενώ μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα, ήταν στο Top-10 σε οκτώ από τα δώδεκα Grand Prix που είχαν λάβει χώρα (Αυστραλία, Μπαχρέιν, Κίνα, Αζερμπαϊτζάν, Γαλλία, Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία και Ουγγαρία).

Όμως έκτοτε είναι σταθερά εκτός βαθμών, με το αρνητικό σερί να συνεχίζεται και στο αμερικάνικο Grand Prix του Τέξας. Εκεί, μετά από κακές κατατακτήριες δοκιμές, εκκίνησε μόλις δέκατος-έβδομος.

Ο «Iceman» είχε εκπληκτικό πρώτο γύρο, κέρδισε θέσεις και ακολουθώντας στρατηγική δύο pit stop, έδειχνε πως όδευε προς ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, στο τελευταίο stint η Alfa Romeo δεν είχε την απαιτούμενη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει ενδέκατος.

«Κοιτώντας τους προηγούμενους αγώνες, αυτή τη φορά ήμουν σε καλύτερη θέση απ’ ότι καιρό τώρα. Όμως προφανώς, όταν τερματίζεις ενδέκατος δεν παίρνεις απολύτως τίποτα. Τι εκεί, τι τελευταίος. Δεν έχει καμία διαφορά και γι’ αυτό είναι τόσο απογοητευτικό. Παρότι υπήρχαν θετικά στοιχεία σε αυτό τον αγώνα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει», είπε ο Raikkonen.

--

Related Articles

Ο Hamilton είναι ο πλουσιότερος Βρετανός αθλητής!

cars

Plans for new Saudi F1 track revealed… with a 108-metre tall ramp

cars

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 26/8/2023

cars

Ο απόλυτος προσομοιωτής μονοθεσίων Formula 1!

Bury

F1 star Ricciardo hits WA roads in global tourism campaign

cars

Εισιτήριο… 3 ευρώ για το Grand Prix Τουρκίας!

cars

Συγκλονιστικά λόγια για τον Σουμάχερ: «Η πιο θλιβερή σκέψη είναι ότι ο Μίκαελ δεν είναι κοντά σε αυτό που θυμόμαστε»

cars

H Renault προσπαθεί να «προσηλυτίσει» τη Williams

cars

Νέα αθλητικά κανάλια στα LG Channels

cars