CARSNEWS
NEW MODELS

Η Audi θα προχωρήσει στο facelift του Q2

Μπορεί να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως αλλά το Q2 δεν είναι πλέον το πιο μικρό SUV στη γκάμα της Audi μιας και σε αυτήν προστέθηκε τελευταία το (crossover) A1 Cityscarver, ενώ αισίως συμπληρώνει τρία χρόνια παρουσίας.

Πράγμα που σημαίνει πως σύντομα θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη του έκδοση, την οποία η γερμανική εταιρεία εξελίσσει και δοκιμάζει στο δρόμο. Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βλέπει κανείς πως καμουφλάζ υπάρχει κυρίως στου προφυλακτήρες, γεγονός που σημαίνει πως πρόκειται να αντικατασταθούν από άλλους με νέα σχεδίαση.

Στους προβολείς η πιο σημαντική αλλαγή θα είναι το νέο μοτίβο των LED φώτων ημέρας, που θα προσαρμοστούν στα δεδομένα των πιο καινούργιων σχεδιαστικά μοντέλων της μάρκας. Παράλληλα υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει και ο εσωτερικός σχεδιασμός των πίσω φώτων.

Στο εσωτερικό η σχεδίαση με την ελεύθερη οθόνη του συστήματος infotainment στο κέντρο του ταμπλό θα διατηρηθεί, ενώ θεωρείται βέβαιο πως το σύστημα θα αναβαθμιστεί. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις θα αναβαθμιστούν και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο διάκοσμο και τις επενδύσεις.

Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται ούτε στη γκάμα των κινητήρων, ενώ τώρα μια έκδοση RS Q2 με περίπου 300 PS είναι πιο πιθανή από ποτέ. Και ως   μια πιο premium πρόταση σε σχέση με το επίσης σπορ VW T-Roc R.

Related Articles

ACEA: Πιο σημαντική η ανανέωση του στόλου οχημάτων παρά το νέο πρότυπο Euro 7

cars

Νέο λογότυπο για το Opel Mokka (Video)

cars

Το νέο μοντέλο της DS θα κατασκευάζεται από την Opel στη Γερμανία

cars

Επίσημο: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τις επιδοτήσεις της ηλεκτροκίνησης

cars

Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που έβγαλε η Porsche Taycan μετά από 190.000 km

cars

Μακάρι το Hyundai Kona N να μοιάζει με αυτό της KKS Studio

cars

Ηλεκτροκίνητο και πισωκίνητο το νέο Αudi Α1

cars

Οσμή σκανδάλου στη Formula 1!

cars

Το σήμα της Citroen εξηλεκτρίζεται

cars