CARSNEWS
NEW MODELS

H Maserati περνάει στον εξηλεκτρισμό με την Ghibli

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο κατασκευαστής, «ο φυσικός κόσμος είναι γεμάτος στιγμές όπου μια σπίθα εξελίσσεται σε κάτι νέο – μια στιγμή όπου ο υβριδισμός ενεργεί ως καταλύτης για την αλλαγή και τα διαφορετικά στοιχεία συγκρούονται και συνδυάζονται, γνωρίζονται και αναμειγνύονται, συναντιούνται και εξελίσσονται, δημιουργώντας κάτι καλύτερο από πριν».

Το αυτοκίνητο, τυπικά, είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στα τέλη Απριλίου, στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνο. Λόγω της πανδημίας, ωστόσο, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, οπότε η Maserati αποφάσισε να το κρατήσει λίγο πίσω, για μία πιο κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τότε, επιλέγει να κρατάει την είδηση στην επικαιρότητα με μία σειρά αναφορών, όπως καλή ώρα αυτό το μικρό βίντεο που δημοσιοποίησε σήμερα.

Η ίδια η εταιρία έχει δεσμευτεί να εισέλθει στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με τη Ghibli να αποτελεί μόνο την αρχή. Μέχρι το 2023 επιθυμεί να παρουσιάσει 10 διαφορετικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα, είτε μιλάμε για αμιγώς ηλεκτρικά, είτε για υβριδικά και plug-in υβριδικά. Από μία άποψη ίσως και να άργησε, αφού οι νέες προδιαγραφές ρύπων των 95 γρ. CO2/ χλμ. είναι αμείλικτες. Ειδικά για εταιρίες με μεγάλα αυτοκίνητα και ισχυρούς κινητήρες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Απεβίωσε ο Yoshihiko Matsuo, σχεδιαστής του Datsun 240Z

cars

Νέος twin-turbo V6 3.0 κινητήρας από την Aston Martin (Video)

cars

Η Skoda συμβάλλει στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών

cars

Tαξιδεύουμε στην μαγευτική Ιρλανδία με ένα με Ford Focus Active EcoBlue 1.5 120PS

cars

Skoda: Νέες, after sales υπηρεσίες

cars

Υπάρχει μία εταιρεία αυτοκινήτων που κανείς δεν μπορεί να τη γράψει σωστά

cars

Η Audi θέλει να καταργήσει όλους τους διακόπτες στα αυτοκίνητά της

cars

To ντοκιμαντέρ «ωδή» της Hyundai στη σειρά IONIQ (video)

cars

Τρικύλινδρο και με 200 ίππους το νέο Ford Puma ST

cars