CARSNEWS
NEW MODELS

Ηλεκτροκίνητη Vespa για φίλημα


ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΑ VESPA ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SCOOTER ΤΗΣ MIGHTY SEED ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  • 7/6/2020

Το όραμα της για ένα ηλεκτροκίνητο scooter το οποίο θα φέρει το εμβληματικό λογότυπο της Vespa μοιράζεται μαζί μας η Mighty Seed.

Το ηλεκτροκίνητο scooter που δημιούργησε ισορροπεί με απόλυτη επιτυχία ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν της ιταλικής φίρμας και στο πολλά υποσχόμενο για την κατηγορία των ηλεκτρικών δίκυκλων μέλλον.

Ο ρετρό σχεδιασμός της Vespa 98 παραπέμπει ευθέως σε εκείνα τα scooter που κατασκευάστηκαν από τους Ιταλούς τις δεκαετίες του 1960 και 1970, κρύβοντας επιμελώς εκείνα τα στοιχεία που μαρτυρούν τον επαναστατικό χαρακτήρα της.

Ο προβολέας τεχνολογίας LED και οι ενσωματωμένες στο τιμόνι ψηφιακές ενδείξεις του πίνακα οργάνων είναι μερικά από αυτά. Όχι όμως όλα, καθώς πίσω από τις καλλίγραμμες μεταλλικές -ελπίζουμε- επιφάνειες της κρύβονται οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 30 Αh και ο ηλεκτροκινητήρας ο οποίος φροντίζει για την κίνηση της ηλεκτροκίνητης Vespa.

Εκτός των άλλων η Vespa 98 κρύβει και έναν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στον πίσω τμήμα της καθιστώντας ακόμα πιο πρακτική στην καθημερινή χρήση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

GP Μ. Βρετανίας 2020: Νίκη-θρίλερ για Hamilton

cars

Το 8-κύλινδρο Jeep Wrangler έχει επιδόσεις supercar!

cars

Σωστά η Ferrari μπήκε στα SUV με την Purosangue; Ο Frank Stephenson έχει την απάντηση (video)

cars

Tα δέκα Fiat Panda που έμειναν στην ιστορία (Video)

cars

Νέα τερτίπια του Elon Musk ρίχνουν την μετοχή της Tesla

cars

H McLaren ανακαλεί μοντέλα της για πιθανή διαρροή καυσίμου

cars

Το φθηνό πετρέλαιο βάζει φρένο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

cars

Στον «αέρα» το γκραν πρι της Ισπανίας!

cars

Ο Nico Rosberg θα αγοράσει ένα Rimac C_Two των 2 εκατ. ευρώ (Video)

cars