CARSNEWS
NEW MODELS

To Ford Bronco και σε pick-up!

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες το Bronco επιστρέφει στην βορειοαμερικανική αγορά (δεν προβλέπεται η κυκλοφορία του στην Ευρώπη) για να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Jeep. Μάλιστα το Bronco έχει μια πολυδιάστατη γκάμα από αμαξώματα καθώς και μια μικρότερη έκδοση Sport (με μικρότερα μοτέρ που μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Τώρα, για μια ακόμη φορά οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές αποδεικνύουν τα αντανακλαστικά τους παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή του Bronco. Η οποία θα μπορούσε να αποκτήσει μεγάλο νόημα και ίσως μια πολύ καλή εμπορική πορεία στην αμερικανική αγορά, στην οποία το δημοφιλέστερο μοντέλο είναι το F-150.

Πρακτικά είναι κομματάκι δύσκολο να δούμε μια pickup εκδοχή του Bronco, τουλάχιστον όπως μας την παρουσιάζει ο εμπνευστής των renderings. Και αυτό επειδή το μεγάλο Bronco έχει την δυνατότητα αναδίπλωσης της τελευταίας του πόρτας όπως σε ένα «αγροτικό».

Από την άλλη, θα μπορούσε να υπάρξει μια lifestyle προσέγγιση επί του θέματος και η Ford να λανσάρει ένα ανταγωνιστικό μοντέλο απέναντι στο Jeep Gladiator. Το οποίo θα έχει πιο lifestyle προσέγγιση με ακόμη πιο off-road στιλ και άποψη, ενώ θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάτω από το Ranger.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αν δεν πεθάνεις από τον κορωναϊό θα πας από το… αντισηπτικό! (Video)

cars

Απεργία 9ης Νοεμβρίου: Δείτε πως θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

cars

Bonus και στα δύσκολα για τους υπαλλήλους της Mercedes

cars

Το φθινόπωρο η παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου Hummer

cars

To νέο Citroen e-Spacetourer μετακινεί αθόρυβα και οικολογικά

cars

Με ολοκαίνουρια μοντέλα της Audi εξοπλίστηκαν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου

cars

Διέρρευσε η ολοκαίνουργια BMW M4

cars

Κορωνοϊός: Προσωρινή παύση λειτουργίας και από τις Bosch και Continental

cars

Μία κούκλα Lamborghini Countach LP500 βγαίνει στο σφυρί

cars