CARSNEWS
NEW MODELS

Η στρατηγική «Beyond 100» της Bentley (Video)

Η εταιρεία που ίδρυσε ο Walter Owen Bentley συμπλήρωσε 100 χρόνια παρουσίας στην αυτοκίνηση, αν και αυτή η πορεία περιλαμβάνει πολλές και πολύχρονες διακοπές στη συνοχή της. Ωστόσο, υπό τη σκέπη του Ομίλου VAG, που την απέκτησε πλήρως από την πρώτη Ιανουαρίου 2003 (σημ.: μια διαδικασία η οποία ξεκίνησε από το 1998), η Bentley δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, σε ό,τι αφορά την εμπορική ανάπτυξή της.

Τα στελέχη της έχουν εκπονήσει το επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο ονομάζουν «Beyond 100» και αφορά στην πορεία της προς τη συμπλήρωση του δεύτερου αιώνα της παρουσίας της στην αγορά αυτοκινήτου. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαν την επανασχεδιασμένη Bentayga ώστε να είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της που να αντικατοπτρίζει αυτή τη φιλοσοφία. Όπως ανακοινώνουν από το Crewe, την έδρα της Bentley, αυτή θα προσφέρει πολυτέλεια, άνεση, οδηγική συμπεριφορά και επιδόσεις στο ύψιστο επίπεδο που μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζητούμενο είναι να διατηρηθούν οι βασικές αξίες της εταιρείας στη νέα εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά στην ηλεκτροκίνηση, στην αύξηση της «ψηφιακής ταυτότητας» και της αυτοματοποιημένης μετακίνησης των επιβατών.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο SEAT Leon

cars

Συνάντηση αρχιμηχανικών για το μέλλον των Renault, Nissan

cars

Ποια είναι τα νέα «θηρία» της Ελληνικής Αστυνομίας; (Video)

cars

H νέα Mercedes-Benz S-Class αποκαλύπτεται σταδιακά

cars

Προς τη Hyundai οδεύει ο Esapekka Lappi

cars

H μεταφορά και η συντήρηση των οχημάτων της πρώην βασιλικής οικογένειας (Video)

cars

Αυτή είναι η τελευταία συλλεκτική έκδοση του Subaru WRX STI

cars

Στα νέα teasers της Maserati MC20 κανείς δεν προσέχει το αυτοκίνητο

cars

Άνοιξε η Εθνική οδός στη Λάρισα – Απομακρύνθηκε το βυτιοφόρο

cars