CARSNEWS
NEW MODELS

O Sylvester Stallone πουλά την προσωπική του Cadillac!

Λένε πως αρκετά αυτοκίνητα έχουν την κανονική τους αξία όταν τα κατέχουν κανονικοί άνθρωποι. Και επίσης λένε πως ένα αυτοκίνητο αποκτά πολλαπλάσια αξία ως μεταχειρισμένο και αφού έχει ως ιδιοκτήτη κάποιο VIP πρόσωπο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαντάζεστε τι έχει να λέει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης αυτή της Cadillac που την είχε για τις μετακινήσεις τους ο παν διάσημός Silvester Stallone; Έστω και αν το αυτοκίνητο έχει μόλις 1.609 km στο κοντέρ του (στις φωτογραφίες ο σούπερ σταρ από τις ελάχιστες στιγμές με την Cadillac του).

«Παρήγγειλα την Becker ESV για έναν συγκεκριμένο σκοπό, ωστόσο, οι ανάγκες μου άλλαξαν πρόσφατα και δεν χρειάζομαι πλέον αυτό το όμορφο όχημα. O ηλεκτρονικός on-board εξοπλισμός και η ποιότητα οδήγησης δεν υστερούν σε τίποτα. Ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης να έχει το χρόνο να αξιοποιήσει αυτή την εντυπωσιακή Becker Cadillac ESV», λέει ο Stallone.

H ESV είναι μια μακρύτερη και ψηλότερη εκδοχή από την κανονική Escalade και έχει πάρα πολλές εξατομικεύσεις που έχουν γίνει από την Becker Automotive Design. To μήκος ξεπερνά τα έξι μέτρα και οι χώροι για έως πέντε άτομα προσφέρουν τις ανέσεις ενός lear-jet με όλα τα «θερμοηλεκτρικά» κομφόρ (μασάζ, καθίσματα κ.α.), μεγάλες LCD οθόνες μπροστά και πίσω, καθώς και μια τεράστια TV 43 ιντσών.

H πώληση της Escallade αναμένεται να ξεπεράσει τις 350.000 δολάρια. Αρκετά παραπάνω αν σκεφτεί κανείς πως η κανονική τιμή είναι στις 89.500 δολάρια και το όλο πακέτο των αναβαθμίσεων στις 136.330 δολάρια(!).

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To ηλεκτρικό Hyundai Kona στην Ελλάδα. Από 37.990 ευρώ

cars

Ένα Land Rover Defender με καρότσα!

cars

Δοκιμάζουμε το ολοκληρωμένο Skoda Kamiq 1.5 TSI 150 PS DSG (video)

cars

Φάκελος καύσιμα: Με το πετρέλαιο στο 50% γιατί δεν πέφτουν οι τιμές…

cars

Έλληνας φοιτητής ταξίδεψε από την Σκωτία στην Ελλάδα με ποδήλατο

cars

Τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της Mercedes

cars

Rolls Royce Ghost: Τελευταίο teaser πριν από την αποκάλυψη (βίντεο)

cars

Ράλλυ Ιαπωνίας – 3η Μέρα: Neuville στην πρωτοπορία με μικρή διαφορά

cars

Από 14.180 ευρώ το υγραεριοκίνητο Dacia Duster LPG

cars