CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε ένα Lada που κινείται με… ξύλινο συμπλέκτη! [vid]

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και με μεγάλη πλάκα κανάλια στο YouTube είναι αυτό του Garage54 που κατά καιρούς έχει διάφορες τρελές ιδέες. Το σημαντικότερο όμως είναι πως τολμά να τις υλοποιεί έστω και αν δεν έχουν πρακτικά καμία χρησιμότητα πέρα από το να λύνουν κάποιες απορίες.

Για την περίσταση τα μαστόρια από την Ρωσία αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ξύλινο συμπλέκτη. Αφού ολοκλήρωσαν το σετ το τοποθετήσαν στην θέση του κανονικού συμπλέκτη ενός Lada και ο αρχιμάστορας αποφασίζει να κάνει μερικές βόλτες για να διαπιστώσει την αντοχή του. Ξεκινώντας την βόλτα του θα δείτε πως μεγάλη πλάκα έχουν οι αναθυμιάσεις και ο καπνός που περνά στην καμπίνα! Προφανώς, από το ξύλο…

Στη συνέχεια αρχίζει να κάνει κάποια πατιλίκια, να βάζει καρφωτές ταχύτητες, να πηγαίνει με την όπισθεν ή να ξεκινά με διάφορες σχέσεις για να ζορίσει το συμπλέκτη. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πως ο ξύλινος συμπλέκτης τα καταφέρνει και βγάζει εις πέρας την αποστολή του. Τώρα, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η διάρκεια ζωής του, αλλά προφανώς θα αντέξει μέχρι να δούμε το επόμενο βίντεο από το ρωσικό κανάλι.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το πιο… εξωπραγματικό VW Beetle που έχετε δει ποτέ! (video)

cars

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

cars

Νέα Mercedes S-Class: Τελευταίο επίσημο σκίτσο πριν τα αποκαλυπτήρια

cars

Mercedes: Με τα σήματα του FTX στη Βραζιλία παρά την κατάρρευση του χορηγού

cars

Οι mild hybrid εκδόσεις του Ford Puma

cars

953 PS γι’ αυτή τη Mercedes-AMG G63 από την Posaidon

cars

Perez ή Hulkenberg;

cars

H Ferrari Purosangue θα ακολουθεί το στυλ της Roma

cars

Το Range Rover Evoque θα αποκτήσει και επιμηκυμένη έκδοση

cars