CARSNEWS
NEW MODELS

Mercedes: Με τα σήματα του FTX στη Βραζιλία παρά την κατάρρευση του χορηγού

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην αγορά των κρυπτονομισμάτων με την κατάρρευση του FTX, η οποία θα ανατραπεί μόνο αν καταφέρει να συγκεντρώσει κεφάλαια πολλών δις δολαρίων μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε απορίες για το αν η Mercedes, η οποία έχει συνάψει εμπορική συμφωνία με το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο, θα αφαιρέσει τα σήματα από τα μονοθέσια και τις φόρμες των Hamilton και Russel, ενόψει του αγώνα της Βραζιλίας.

Ωστόσο η ομάδα ξεκαθάρισε πως παρά τις τελευταίες εξελίξεις θα διατηρήσει τα logos στο Interlagos, αλλά θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση τις επόμενες ημέρες και αν χρειαστεί θα αναλάβει δράση. 

Το ανταγωνιστικό ανταλλακτήριο Binance, που είναι χορηγός της Alpine, έκανε μια προσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες να διασώσει το FTX, ωστόσο αυτή εγκαταλείφθηκε μόλις οι ελεγκτές διαπίστωσαν το μέγεθος της οικονομικής τρύπας.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η FTX έχουν προκαλέσει κατάρρευση στην αγορά κρυπτονομισμάτων και έσπρωξαν το Bitcoin στην χαμηλότερη τιμή που έχει καταγράψει τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο CEO της FTX, Samuel Bankman-Fried, μέσα σε μόλις ένα βράδυ έχασε περιουσία αξίας 16 δις δολαρίων και έτσι έφτασε να διαθέτει 1 δις δολάρια.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο ο Mark Zuckerberg έχασε σε μία ημέρα σχεδόν 29 δις δολάρια ωστόσο εξακολουθούσε να έχει περιουσία 84,3 δις δολαρίων, ενώ το 2021 ο Elon Musk είχε χάσει σε δύο 24ωρα 50 δις δολάρια αλλά ακόμα και έτσι παρέμεινε στην κορυφή με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο τιμόνι της Mercedes-Benz σας νιώθει! (Video)

cars

iMT: Μηχανικό κιβώτιο χωρίς συμπλέκτη από τη Hyundai!

cars

Παραγγελία για 15 Tesla Cybertruck στο Μεξικό

cars

GP Βελγίου: 1-2 και πάλι η Mercedes

cars

Νέο Mazda RX-9: Ο “διάδοχος” του RX-8 έχει σχεδίαση που καθηλώνει!

cars

Αudi e-Tron S: Ηλεκτρικά παντιλίκια (και όμως γίνεται…)

cars

Είναι τα ηλεκτρικά το next big think της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου;

cars

Τα σχέδια της Nissan για την έξοδο από την κρίση

cars

«Έφυγε» ο Τάσος Παπαχρήστου

cars