CARSNEWS
NEW MODELS

e-Thing: Ετοιμάζει η Volkswagen ηλεκτρικό Buggy;

Ξεκινώντας με ένα μικρό μάθημα ιστορίας, το όνομα Thing δεν είναι καινούριο για τη Volkswagen. Υπό αυτή την ονομασία κυκλοφορούσε το Type 181, ένα μικρό, ανοικτό όχημα που σχεδιάστηκε αρχικά για το στρατό της δυτικής Γερμανίας, ενώ η καταγωγή του κρατά από το Β’ΠΠ. Και η αλήθεια είναι ότι είχε δεκαετίες ολόκληρες να μας απασχολήσει, μέχρι την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, όπου η Volkswagen κατέθεσε τη σχετική αίτηση για τα δικαιώματα χρήσης του «e-Thing».

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη πληροφορία γύρω από αυτό. Καταλαβαίνουμε προφανώς ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο, ενώ σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα είναι και ανοικτό. Να υπολογίζουμε κάτι σαν το T-Roc cabriolet; Το πιο πιθανό είναι η Volkswagen να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει αυτή την ονομασία για το νέο της ηλεκτρικό buggy.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, στην έκθεση της Γενεύης η Γερμανική φίρμα παρουσίασε το εικονιζόμενο πρωτότυπο ID Buggy, το οποίο κατόπιν πήρε το πράσινο φως της παραγωγής. Βέβαια και για αυτό ακούστηκαν αργότερα φήμες πως η VW το μετάνιωσε και πιθανά αποφάσισε να το μετασχηματίσει σε ένα ηλεκτρικό off roader, με το όνομα Ruggedzz. Για να μην χρησιμοποιεί την επίσημη «ID» ονοματολογία, σημαίνει ότι πρόκειται για ένα ειδικό μοντέλο. Τώρα το πόσο «ειδικό» ο καιρός θα το δείξει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης επενδύει στην πράσινη ενέργεια

cars

Ανακοινώθηκε επισήμως το μικρό SUV της Toyota

cars

Ford SYNC: Το νέο, high end, infotainment της Mustang Mach-E (βίντεο)

cars

Το Cupra el-Born είναι το πιο σπορ ηλεκτρικό του VW Group (video)

cars

Επίσημα η Mercedes-AMG GLA 45 με έως 421 άλογα!

cars

Η νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupe μάς δείχνει την… μάσκα της

cars

Aν δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο αγοράστε άρωμα… “Νέου Αυτοκινήτου” (Video)

cars

Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια της νέας Porsche Panamera!

cars

Εκτός Formula 1 Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Αζερμπαϊτζάν

cars