CARSNEWS
NEW MODELS

Alex, κράτα, θα περάσει κι αυτό…

Όλοι περιμένουν ένα καλό νέο. Μια αισιόδοξη ανακοίνωση από τους γιατρούς. Έναν λόγο να χαμογελάσουν και πάλι. Όπως τότε, όταν μετά από το τραγικό ατύχημα στο Λάουζιτς και τον ακρωτηριασμό των κάτω άκρων του, βρήκε το ψυχικό σθένος κι επέστρεψε στους αγώνες, πρωταγωνιστώντας και πάλι.

Ο Alex Zanardi< άλλωστε, είναι γεννημένος νικητής. Και είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη θα τη δώσει με όλες τις δυνάμεις του. Μια μάχη άνιση, μιας και τα τραύματα στο κεφάλι, τα οποία υπέστη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ενεπλάκη σε ατύχημα ενώ έκανε προπόνηση, είναι σοβαρά.

Ο Zanardi έκανε την καθιερωμένη καθημερινή προπόνησή του στον δρόμο με το χειρήλατό του, με το οποίο κέρδισε τον απόλυτο σεβασμό και της ολυμπιακής οικογένειας, κατακτώντας τέσσερα χρυσά παραολυμπιακά μετάλλια το 2012 στο Λονδίνο και το 2016 στο Ρίο. Προπόνηση ενόψει των Παραολυμπιακών του Τόκιο.

Η αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο Santa Maria alle Scotte της Σιένα ήταν άμεση. Οι γιατροί έδωσαν αμέσως μάχη για σχεδόν τρεις ώρες, χειρουργώντας τον στον εγκέφαλο. Και πλέον οι επόμενες ώρες είναι εξόχως κρίσιμες, με τα ιατρικά ανακοινωθέντα να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».

«Όσον αφορά την κλινική κατάσταση του Alex Zanardi, ο οποίος εισήχθη στην πολυκλινική Santa Maria alle Scotte σε πολύ σοβαρή κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος στην επαρχία της Σιένα, ο επικεφαλής γιατρός της Σιένα ανακοίνωσε: Η νευροχειρουργική και χειρουργική επέμβαση γνάθου, την οποία ο αθλητής υπέστη λόγω του σοβαρού τραύματος στο κεφάλι, ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 μ.μ. και τελείωσε λίγο πριν τις 10 μ.μ. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη μονάδα εντατικής θεραπείας με απρόθυμη πρόγνωση. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή» ανέφερε ακριβώς το τελευταίο ανακοινωθέν.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γιατί με τον καιρό οι κινητήρες χάνουν τη δύναμή τους;

cars

Το VW T-Cross απέναντι στον ανταγωνισμό!

cars

Το Suzuki Ignis ανανεώνεται και αποκτά ένα πιο sport look!

cars

Αυτό είναι το νέο διπλοκάμπινο τσέπης της Fiat

cars

To Tesla των 25.000 ευρώ και των 700 χλμ. αυτονομίας

cars

Αυτό είναι το νέο VW Tiguan με 320 ίππους στην έκδοση R

cars

H Garage Italia σχεδιάζει μια ηλεκτρική Alfa Romeo Spider

cars

Τι δηλώνει ο ιδιοφυής Elon Musk για τον κορονοϊό;

cars

Αυτό είναι το πιο «κακό» Toyota Hilux του κόσμου!

cars