CARSNEWS
MOTONEWS

Benelli: Τα μοντέλα που οδηγείς με δίπλωμα αυτοκινήτου

Benelli: Τα μοντέλα που οδηγείς με δίπλωμα αυτοκινήτου
  • Διαβάστηκε από 1.520 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/3/2023

Κάνε πιο οικονομικές και γρήγορες τις μετακινήσεις σου αφήνοντας το αυτοκίνητο στο γκαράζ. Δες εδώ όλες τις προτάσεις της Benelli στα 125 κυβικά.

BENELLI: ποια μοντέλα έχουν 3 χρόνια εγγυηση ?

Η κίνηση στους δρόμους των αστικών κέντρων έχει φτάσει σε απελπιστικό επίπεδο και για μια απόσταση 30-40 χιλιομέτρων από και προς τη δουλειά, μπορεί να σπαταλήσεις πάνω από δυο ώρες στο δρόμο και ψάχνοντας για παρκινγκ. Πλέον βάσει του καινούριου Κ.Ο.Κ. και των αλλαγών στα διπλώματα οδήγησης, μπορείς με δίπλωμα αυτοκινήτου να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα ή scooter 125 κεκ. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά και τα δίτροχα έχουν γίνει πλέον πολύ φιλικά στον χρήστη, ακόμα και για τους πιο αρχάριους που δεν έχουν οδηγήσει ποτέ τους μοτοσυκλέτα. Το κόστος απόκτησης ενός δικύκλου αυτής της κατηγορίας, είναι σχεδόν 10 φορές μικρότερο από ένα αυτοκίνητο πόλης, αλλά δεν γλιτώνεις χρήματα μόνο από εκεί. Στον τομέα της κατανάλωσης που πλέον απασχολεί όλους μας, μια μοτοσυκλέτα 125 κυβικών καίει περίπου 2,7 λίτρα/100 χλμ όταν ένα αυτοκίνητο αγγίζει τα 10 λίτρα/100 χλμ. Για τον μέσο οδηγό που κάνει 30 χλμ/μέρα, δηλαδή 1000 χλμ τον μήνα, το κέρδος από το καύσιμο, αγγίζει τα 1500 ευρώ ανά έτος.

Η γκάμα της Benelli είναι πλήρης και φυσικά, οι επιλογές στα 125 κυβικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν. Μάλιστα διαθέτει τρεις μοτοσυκλέτες που οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου οι οποίες είναι διαφορετικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας, οπότε θα βρεις σίγουρα αυτή που ταιριάζει στα γούστα σου. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Related Articles

Η μοτοσικλέτα που ρίσκαρε σχεδιαστικά και κέρδισε

cars

Βόλος: Η σοκαριστική στιγμή που η μοτοσυκλέτα παρασύρει το άτυχο βρέφος

cars

Ducati Desmo 450MX 2024 – Ιδού η Motocross μοτοσυκλέτα της

cars

Zontes E350: Ντεμπούτο στην έκθεση μοτοσυκλέτας

cars

Το νέο Zeeho AE6+ είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε τιμή- έκπληξη

cars

Sandwiches With Beet Hummus Recipe

cars

Μια ματιά στη μοτοσικλέτα – σύμβολο του Top Gun

cars

Ο Sylvain Guintoli σε κόντρα με τον Eddie Hall και μια Supercharged Ha

cars

VIDEO: Επική επιχείρηση αθεόφοβου αναβάτη!

cars