CARSNEWS
AUTONEWS

Carat Duchatelet Silver Spectre. Ένα shooting brake για το 1%.

Το όχημα που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης της Niels van Roij Design με την Carat Duchatelet και έναν πελάτη με… φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό και εξεζητημένο γούστο. Το πλήρες όνομα του είναι Carat Duchatelet Silver Spectre Shooting Brake και όπως καταλαβαίνεις είναι ένα μοναδικό, bespoke στην κατασκευή του, shooting brake το οποίο βασίζεται στην Rolls-Royce Wraith και ως τέτοιο, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο στο μάτι.

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε πραγματικότητα όμως, το ολοκαίνουριο πίσω μέρος (από την δεύτερη κολώνα και προς τα πίσω) και τα χαρακτηριστικά στοιχεία που αντλούν έμπνευση από τα κλασικά shooting brakes περασμένων δεκαετιών, δημιουργούν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ενώ η Silver Spectre Shooting Brake γεννήθηκε ως ένα bespoke μοντέλο, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο κατά παραγγελία ενός πελάτη, η Carat Duchatelet νιώθει ότι υπάρχει εκεί έξω το αγοραστικό κοινό για μία περιορισμένη παραγωγή. Έτσι, μπορείς να κάνεις δική σου μία Rolls-Royce shooting brake, αρκεί να προλάβεις ώστε να είσαι ένας από τους 7 τυχερούς.

Φυσικά κάθε κομμάτι της Silver Spectre, κάθε σχεδιαστικό στοιχείο είναι “ανοιχτό” για μία διαφορετική ερμηνεία. Σε αυτό το επίπεδο παραγωγής και τιμής όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία, το μοναδικό που περιορίζει τις επιλογές εξατομίκευσης τόσο για την καμπίνα όσο και για το αμάξωμα είναι η φαντασία και η έμπνευση του μελλοντικού ιδιοκτήτη. Οτιδήποτε ζητήσει, σε λογικά πλαίσια βεβαίως, μπορεί να ενσωματωθεί στην Silver Spectre, αρκεί ο τραπεζικός λογαριασμός του να μπορεί να το αντέξει.

The post Carat Duchatelet Silver Spectre. Ένα shooting brake για το 1%. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το δεύτερο μοντέλο της Bugatti θα είναι ηλεκτρικό και… καθημερινό!

cars

Μπορεί η Mitsubishi να επιστρέψει στον κόσμο των επιδόσεων;

cars

Michelin Pilot Sport Cup2 Connect. Νέο ελαστικό

cars

Βασίλης Σπανούλης: Υποψήφιος για τον πάγκο της Αναντολού Εφές ο προπονητής του Περιστερίου

cars

Νέα καθυστέρηση για το Tesla Cybertruck – Από αναβολή σε αναβολή το πάει ο Μασκ

cars

Fiat 500! Ένα ωραίο δώρο για την ημέρα των γενεθλίων του

cars

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Λουόμενοι είδαν drone που ξεβράστηκε και νόμιζαν ότι είναι από το Ιράν

Bury

Η Aston Martin “τελειώνει” τα χειροκίνητα κιβώτια.

cars

Τα πλεονέκτημα της Golden Visa στην Ελλάδα σύμφωνα με την Premier- Realty

Bury