CARSNEWS
AUTONEWS

Chrysler Airflow Vision Concept. Το μέλλον με όνομα από το παρελθόν!

Η Chrysler έψαξε στα αρχεία της και αποφάσισε να αναβιώσει το όνομα “Airflow” για το φετινό Consumer Electronics Show που θα λάβει χώρα όπως πάντα, στο Las Vegas των Η.Π.Α. Το Airflow Vision Concept, όπως είναι το πλήρες όνομα του πρωτοτύπου που θα παρουσιάσει εκεί η αμερικανική εταιρία, δανείζεται την ονομασία από το ομώνυμο, αεροδυναμικό sedan της δεκαετίας του 1930 αλλά παρουσιάζει κάτι αρκετά φουτουριστικό με “μεγάλες” καμπύλες και τους τροχούς που μοιάζουν να ενσωματώνονται στο αμάξωμα.

Το πιο προσγειωμένο κομμάτι του concept της Chrysler είναι αναμφίβολα το εσωτερικό, όπου αν εξαιρέσει κανείς τα καθίσματα, όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος ενός αυτοκινήτου παραγωγής σε 1-2 χρόνια. Από την μεγάλη κεντρική οθόνη με μία μικρότερη τοποθετημένη ακριβώς από κάτω, στον ψηφιακό πίνακα οργάνων και στην οθόνη του συνοδηγού. Τίποτα δεν μοιάζει ακραίο ενώ όλες οι λεπτομέρειες συνθέτουν ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και αρμονικό σύνολο που προσφέρει και αυτό στην “εμπειρία ταξιδίου πρώτης θέσης” για την οποία μιλά η αμερικανική φίρμα.

Ασχέτως με το αν το Airflow Vision Concept αποτελεί προπομπό ενός μοντέλου παραγωγής ή απλά μία σχεδιαστική σπουδή, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο κρύβει κάτω από την εντυπωσιακά λευκή επιφάνεια του. Σε μερικές ημέρες, θα επιστρέψουμε με περισσότερες πληροφορίες καθώς και φωτογραφίες από την παρουσίαση του concept.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volvo XC60. Ακόμη πιο “έξυπνο”

cars

Dacia Sandero Streetway & Stepway. Διαθέσιμα από 11980 Ευρώ

cars

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

cars

«Πήρε θέση» η Ελένη Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη – Πώς αντέδρασε στην υποτιθέμενη εμπλοκή του σε έλεγχο ντόπινγκ

Bury

Alpina B3 Sedan. Γιατί να περιμένεις για την M3;

cars

Αμερικανός ελεύθερος σκοπευτής στην Ουκρανία εξηγεί γιατί προτιμάει τα ρωσικά από τα αμερικανικά όπλα

Bury

Toyota Yaris Cross. Η νέα, τετρακίνητη πρόταση της Toyota με τιμή από 16800 Ευρώ

cars

Renault Symbioz: Το νέο Γαλλικό compact C-SUV με την ελληνική χροιά

cars

Η Subaru φέρνει την Wilderness υπομάρκα της στο προσκήνιο.

cars