CARSNEWS
NEW MODELS

Emoji Jacket: O LED σύμμαχος του σύγχρονου ποδηλάτη (video)


ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΕΧΘΡΙΚΟ, ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 2.000 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ Η FORD.

  • 6/2/2020

Η νέα τεχνολογία που εξέλιξε η Μπλε Οβάλ είναι το «μπουφάν Emoji», ένα πρωτότυπο πανωφόρι που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της Designworks ως μέρος της τρέχουσας εκστρατείας «Share the Road» της Ford.

Το σακάκι επιτρέπει στον χρήστη να επικοινωνεί αποτελεσματικά τα συναισθήματά του με άλλους χρήστες δρόμου γύρω του χρησιμοποιώντας εικονίδια emoji.

Το πίσω μέρος του σακακιού διαθέτει ένα μεγάλο LED πάνελ που επιτρέπει στο χρήστη να εμφανίζει τη διάθεσή του – χαρούμενη, ουδέτερη, ανήσυχη- όταν ταξιδεύει. Είναι δυνατό επίσης να εμφανιστούν δείκτες και ένα σύμβολο κινδύνου, ώστε οι άλλοι χρήστες του οδικού δικτύου να γνωρίζουν τις κινήσεις του ποδηλάτη και τους πιθανούς κινδύνους μπροστά.

Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν χωρίς ο ποδηλάτης να αφαιρέσει τα χέρια τους από το τιμόνι, χάρη σε ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο, με ανεξάρτητα κουμπιά που μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν εύκολα από το ποδήλατο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δοκιμάζουμε το πληρέστατο Renault Megane Hatchback 1.3 TCe 140 PS

cars

Honda e:N2 Concept: Μία… πρόγευση για τα μελλοντικά EV των Ιαπώνων

cars

Νέες, μειωμένες τιμές για τα μοντέλα της Mazda

cars

Εξακύλινδρο το νέο pickup της Hyundai

cars

Τέλος εποχής για τους quad-turbo diesel της BMW

cars

Κροάτες, Λετονοί και Εσθονοί διεκδικούν αγώνα WRC. Η Ελλάδα;

cars

Επίσημο: Δεν θα υπάρξει νέο Ford Focus RS!

cars

Έτοιμη η πρώτη Aston Martin DB5 Goldfinger (βίντεο)

cars

H ηλεκτρική αυτονομία των PHEV της Audi… διδάσκει

cars