CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Γιατί καθυστερεί η νέα συμφωνία Hamilton-Mercedes

Ο Toto Wolff μιλά για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του Lewis Hamilton με τη Mercedes, για τους λόγους που καθυστερεί η συμφωνία και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους μετά το τέλος της αγωνιστικής καριέρας του Hamilton.

Δεδομένου ότι τόσο ο Lewis Hamilton όσο και η Mercedes θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στη Formula 1, o Βρετανός περιμένει τους δικηγόρους του και εκπροσώπους της γερμανικής ομάδας να αποσαφηνίσουν τις τελικές λεπτομέρειες της καινούργιας συμφωνίας, που αναμένεται να καλύπτει περισσότερες από μία σεζόν.

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων, έχουν πυροδοτήσει φήμες ότι υπάρχουν τομείς της συμφωνίας που δεν είναι εύκολο να ξεκαθαριστούν. Αναφέρθηκε ότι ένας από τους λόγους της καθυστέρησης θα μπορούσε να είναι ο καθορισμός του ρόλου του Hamilton αφότου κρεμάσει το κράνος και τα γάντια του, ενδεχομένως ως πρεσβευτή για τη γερμανική εταιρεία.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Mercedes στη Formula 1, Toto Wolff, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Hamilton αφορούν αποκλειστικά το μέλλον του Βρετανού ως οδηγού της ομάδας: «Δεν μιλάμε για ρόλο πρεσβευτή μετά την αποχώρησή του, ούτε αυτό αποτελεί μέρος των διαπραγματεύσεων για το συμβόλαιο».

«Νομίζω ότι έχει πολλά χρόνια μπροστά του ως οδηγός σε αυτή την ομάδα, και ως εκ τούτου πρόκειται μόνο για ξεκαθάρισμα των πραγμάτων στο συμβόλαιο. Ξέρω ότι μοιάζει λίγο αβέβαιο και αναρωτιέστε γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί. Αλλά πρόκειται για ασήμαντα πράγματα που απλά πρέπει να ξεκαθαριστούν στο συμβόλαιο».

«Δεν θέλω να σας δώσω ημερομηνία, γιατί είναι δικηγόροι που μιλούν σε δικηγόρους. Δεν είναι πια υλικά πράγματα, αλλά πρέπει να του δώσεις χρόνο και δεν θέλω να δεσμευτώ σε μια ημερομηνία».

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Related Articles

Domenicali: Μεγαλύτερος ο αντίκτυπος της F1 στο Vegas από ότι του Super Bowl!

cars

Οι πιο σημαντικές στιγμές των πιλότων της F1 στην οθόνη

Bury

Ιορδανία – Ελλάδα LIVE η πρεμιέρα της Εθνικής μπάσκετ στο Mundobasket 2023

cars

F1: Μία σεζόν τελειώνει, μία άλλη ξεκινά!

cars

O Πέρεζ ετοιμάζεται για κάτι πρωτοφανές για τη Red Bull Racing

cars

Τελευταία παράσταση στο Κατάρ

cars

Αφαιρέθηκαν τα λογότυπα της Stake από τη σελίδα της Sauber, σε μπελάδες η ομάδα

cars

GP Βραζιλίας: Δράματα στο FP2, ταχύτερος ο Vettel (vid)

cars

Honda CBR 250 RR-R 2024 – Τετρακύλινδρο, 20.000 στροφές και 55 άλογα!

cars