CARSNEWS
F1 & RACES

F1 Μπραντ Πιτ: Γυρίσματα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν

9:53

10/7

F1 Μπραντ Πιτ: Γυρίσματα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν

Η ταινία του Τζόζεφ Κοζίνσκι προβλέπεται τετράτροχο «Top Gun» και ο Μπραντ Πιτ στρόφαρε το μονοθέσιό του μπροστά στους θεατές του 12ου φετινού σιρκουί.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του 12ου φετινού σιρκουί της Φόρμουλα 1. Η παραγωγή της άτιτλης ακόμα νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι, με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, δεν στάθηκε απλά δίπλα στους Μαξ Βερστάπεν (που το πήρε, παρεμπιπτόντως) και Λιούις Χάμλτον (3ος), αλλά έβαλε το μυθοπλαστικό της μονοθέσιο στην πίστα. Και οι θεατές είδαν την ομάδα APXGP να κάνει γύρο φορτωμένη κάμερες, πριν την έναρξη του κανονικού αγώνα!

Ο Πιτ έδωσε μια συνέντευξη στο Sky Sports λέγοντας: «Παίζω έναν τύπο που οδηγούσε στην δεκαετία του ’90. Έχει ένα φρικτό ατύχημα και τα παρατάει και χάνεται τρέχοντας σε άλλου είδους αγώνες. Και μετά ένας φίλος του, ο Χαβιέ Μπαρδέμ, γίνεται ιδιοκτήτης ομάδας. Και είναι τελευταίοι, δεν έχουν πάρει ποτέ τους πόντο. Στην ομάδα είναι ένας νεαρός-φαινόμενο, τον υποδύεται ο Ντέιμσον Ίντρις, και με φέρνει κάπως σαν σωτήρα στην ομάδα. Και μετά αρχίζουν οι παλαβομάρες.»

Ο Πιτ είχε μόνο επαίνους για τον Κοζίνσκι και την προσήλωσή του στον τεχνικό ρεαλισμό του γυρίσματος. Ο ηθοποιός οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα τις σκηνές του, με τις κάμερες σκαρφαλωμένες πάνω στο μονοθέσιο να συλλαμβάνουν από παντού εικόνα: «Να σας πω το καταπληκτικό με το γύρισμα. Οι κάμερες είναι παντού στο αυτοκίνητο. Δεν έχεις δει ποτέ τέτοια ταχύτητα, δεν έχεις δει ποτέ τόσα g. Είναι πραγματικά συναρπαστικό. Και σε κάνει να χαμηλώνεις και το κεφάλι. Ο γύρος μου δεν μπορεί βέβαια να αποκληθεί αστραπιαίος, είναι μάλλον ένας απλά γοργός γύρος. Ξέφυγα και στα γρασίδια μερικές φορές, αλλά γενικά ήταν απόλαυση. Όμως καλώ τους θεατές και τους ειδικούς της πολυθρόνας να μην βγάλουν συμπεράσματα και να μας δώσουν μια ευκαιρία. Πολλά από τα ‘λάθη’ που είδαν είναι μέρος του σεναρίου.»

Πώς θα ξεπεραστεί το need for speed του «Top Gun» δεν το βλέπει κανείς εύκολα, όπως και να έχει όμως είναι γεγονός ότι η τεχνική επιδεξιότητα του Κοζίνσκι υπόσχεται πλευρικά g και PoV εικόνες που θα μας ιδρώσυν για τα καλά.

Related Articles

O Sebastian Vettel δεν έκρυψε την πικρία του για τη Ferrari

cars

Μία πρώτη ματιά στη νέα Williams FW46 (vid)

cars

Ο Ralf Schumacher δεν αποκαλύπτει την κατάσταση του αδερφού του

cars

Test MotoGP Misano: Ταχύτερος ο Marini – Honda και Yamaha στο επίκεντρο να δοκιμάζουν τα πρωτότυπα του 2024 – KTM και Aprilia δοκιμάζουν ενημερώσεις – Φωτογραφίες

cars

Formula 1: Το υπόλοιπο πρόγραμμα των παρουσιάσεων

cars

Σαν Σήμερα: To άδοξο τέλος της ιστορικής Lotus (vid)

cars

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γυρίζει τον «Τροχό της Τύχης» στο ΟΠΑΠ Game Time

cars

«Δεν έχω καμία ελπίδα να ξαναδώ τον Σουμάχερ…»

cars

Renault Clio E-Tech Hybrid: Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο μοντέλο

cars