CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Ο χρωματισμός της Alfa Romeo για το GP Βελγίου

Πριν από το ξεκίνημα της σεζόν του 2023, η ομάδα της Alfa Romeo ξεκίνησε συνεργασία με τον σπόνσορα Kick, μία νέα πλατφόρμα streaming, η οποία θα λάβει περίοπτη θέση στο αμάξωμα του μονοθεσίου για το GP Βελγίου, που αποτελεί τον τελευταίο αγώνα της Formula 1 πριν από το καλοκαιρινό διάλειμμα Αυγούστου.

Τα μονοθέσια της Alfa Romeo θα έχουν ειδικό χρωματισμό για τον αγώνα στην πίστα του Spa-Francorchamphs, και θα φέρουν πράσινα φωσφορίζοντα λογότυπα της Kick στις αεροτομές και τα καλύμματα ψυγείων με πινελιές αντίστοιχου χρώματος και στα καλύμματα των τροχών. Η Kick είναι μία πλατφόρμα ζωντανού streaming, η οποία έχει προσελκύσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες στους πρώτους 7 μήνες λειτουργίας της.

Η νεοσύστατη εταιρεία στοχεύει να ανταγωνιστεί τις καθιερωμένες πλατφόρμες streaming, προσφέροντας στους δημιουργούς περιεχομένου που αναρτάται στην πλατφόρμα της ποσοστό 95% των εσόδων από τις συνδρομές των οπαδών με την Kick να λαμβάνει το 5%. Ένα από τα πιο προβεβλημένα μέλη της Kick υπογραφές της είναι ο Καναδός streamer xQc, ο οποίος υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία ύψους έως και 100 εκατ. δολαρίων και έφερε πάνω από 400.000 συνδρομητές στην πλατφόρμα.

Η Alfa Romeo, είχε πολύ καλή απόδοση στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ουγγαρίας, με τον Guanyu Zhou να εκκινεί από την 5η θέση και τον Valtteri Bottas από την . Ωστόσο, στον αγώνα δεν κατάφεραν να μετατρέψουν αυτές τις θέσεις σε βαθμούς, καθώς ο Zhou καθυστέρησε να ξεκινήσει με το που έσβησαν τα πέντε κόκκινα φώτα του σηματοδότη, λόγω προβλήματος με το σύστημα πέδησης του μονοθεσίου του.

H καθυστέρηση του Zhou να ξεκινήσει επηρέασε και την εκκίνηση του Bottas, όπως και η καραμπόλα που προκάλεσε ο Κινέζος οδηγός, η οποία οδήγησε σε εγκατάλειψη τους δύο οδηγούς της Alpine, Esteban Ocon (του οποίου το κάθισμα έσπασε από την ανώμαλη προσγείωση) και Pierre Gasly.

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Related Articles

Video: Δείτε έναν συγκλονιστικό γύρο (video)

cars

CNBC Goes Inside the Business of Formula 1 in New Documentary

cars

O No1 μηχανικός του Hamilton μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto

cars

Oliver Bearman’s debut for Ferrari adds more drama to an already chaotic start to the F1 season

cars

Bianca Bustamante joins the McLaren Driver Development programme

cars

Formula 1: Ασταμάτητος ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη και στο Σίλβερστον

cars

Instagram F1 Live: Η συζήτηση για το Grand Prix του Μπαχρέιν

cars

F1-Fernando Alonso: Τα νέα Pirelli έπληξαν Aston Martin και Red Bull

cars

Ανανέωσε με τη Mercedes ως το 2023 ο Hamilton (video)

cars